volta
Kıdemli Üye
Apple Watch 7'ye kadar saat üzerinde işlem yapılmasını sağlayan diagnostic portu için aşağıdaki gibi saat üzerinden direk erişilebilen bir port kullanmış. Fakat Watch 7'den sonra bu işlemi tamamen kablosuz bir diagnostic porta çevirmiş. Bunun içinde 60.5 Ghz bir modül kullanmış. Apple bu illa bir kıllık yapacak. Bu saatler üzerinde işlem yapmak için geliştirilmiş AWRT denilen yani Apple Watch Restore Tool denilen cihazlar var. Watch 7'ye kadar pogo pin tarzı bir sistemle kullanılmış. Tabii Watch 7'den sonrası için bunun wireless versiyonu çıkartılmış. Acaba bunun wireless versiyonunu nasıl yapmışlar diye merak ettim ve biraz araştırdım ama birşey bulamadım. Sonra 60.5 Ghz modüle bakayım dedim. Karşıma "60GHz mmWave Radar Sensor" diye birşey çıktı. Bu insan varlığını algılayan sensörlerde kullanıyormuş. Bundan başka birşey bulamadım. Acaba bu AWRT cihazının wireless versiyonunu yapanlar nasıl bir modül kullanmıştır. Bir tahmini olan var mı? RFciler buraya
www.macrumors.com
www.magicawrt.com
www.aliexpress.com
www.aliexpress.com

Apple Watch Series 7 Lacks Hidden Diagnostic Port, Likely Uses Wireless Data Transfer Instead
Last month, FCC filings revealed that Apple Watch Series 7 models are equipped with a new module that enables 60.5GHz wireless data transfer. This...

Home 主页 - MagicAWRT by Xinzhizao

Ibus 5 in 1 awrt adapter wiederherstellung für iwatch für uhr s7/s8/s9 ultra 1/ultra2 wiederherstellung/reflash reparatur werkzeug programmierer - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com

60GHz mmWave Radars ensor Überwachung ms72sf1 kleine Größe und geringer Strom verbrauch menschliches Präsenz sensor modul - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Son düzenleme: