Merhabalar
7" DWIN marka DMG80480C070_04WTC model ekranı kendi yazılımı olan DGUS_V76431 tasarımını yapıp SD kartla
ekrana yükledikten sonra menuler geçişler arasında herhangi bir sıkıntım yok.
Tasarım aşamasında ilgili adresleri alması gereken değerler de veriliyor.
En basit Örnek olarak
video dakini yapıyorum. Hatta dosyalarını da verdiği için direk olarak ekrana yüklüyorum ve ekran calısıyor.
ekran üzerindeki RX2 ve TX2 pinlerini CH340 USB TTL donusturucüye bağlayıp Realterm serial monitorden izlediğimde
ekrandan gelen verileri goruyorum. İlgili video da ve Ekran üreticisinin kullanım klavuzunda yazan verilerden farklı.
Klavuzda yazan ve video daki serial port uygulamasına gelen veri: 5A A5 06 83 11 00 01 00 01
Benim indirip yüklediğim programda gelen veri: A9 CB F9 77 FD FF FD 00
Yotube da başka örneklere baktığımda ve onların da uygulamasını yüklediğimde hep bende A9 CB ile başlayan veriler geliyor.
Ekranın kullanım klavuzunda ve videolarda hep 5A A5 ile başlıyor.
DWIN ekranlar konusunda tecrubesi olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmaları dileğiyle.
Teşekkürler.
7" DWIN marka DMG80480C070_04WTC model ekranı kendi yazılımı olan DGUS_V76431 tasarımını yapıp SD kartla
ekrana yükledikten sonra menuler geçişler arasında herhangi bir sıkıntım yok.
Tasarım aşamasında ilgili adresleri alması gereken değerler de veriliyor.
En basit Örnek olarak
ekran üzerindeki RX2 ve TX2 pinlerini CH340 USB TTL donusturucüye bağlayıp Realterm serial monitorden izlediğimde
ekrandan gelen verileri goruyorum. İlgili video da ve Ekran üreticisinin kullanım klavuzunda yazan verilerden farklı.
Klavuzda yazan ve video daki serial port uygulamasına gelen veri: 5A A5 06 83 11 00 01 00 01
Benim indirip yüklediğim programda gelen veri: A9 CB F9 77 FD FF FD 00
Yotube da başka örneklere baktığımda ve onların da uygulamasını yüklediğimde hep bende A9 CB ile başlayan veriler geliyor.
Ekranın kullanım klavuzunda ve videolarda hep 5A A5 ile başlıyor.
DWIN ekranlar konusunda tecrubesi olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmaları dileğiyle.
Teşekkürler.