tüm soketleri çıkardim tetikleme yaptığım da fan döner gibi yapıyor dönmüyor ayrıca soğutucu PC fanları kısa süreli ışıkları yanıp duruyor yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor
Ne kadar zamandır kullanılıyor bu güç kaynağı? Arıza nasıl ortaya çıktı? İçene böcek falan girmiş olabilir mi? Güç kaynağı kısa devre korumasına giriyor olabilir, yada voltaj korumasına giriyor olabilir. En kolay kondansatörleri bozulur, açıp en basitinden gözle kontrol yapmak lazım.
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?