Yavaş yavaş sezon finali geliyor gibi
Geçmiş olsun yeni cihazı ne zaman alıyorsun abi
14 bit dac trigger noktasını set etmek için kullanılıyor olabilir ?
mantıken öyle de sistemde 32 kanallı ile sürebileceği bir pga ya da chip göremedim.Onun için tek kanal DAC ve hızlı komparatör yeterli değil mi?
PCB'de birçok yol gereğinden ince görünüyor. Demek istediğim daha kalın yollar kullanılabilecek alan varken ince yollar tercih edilmiş, bunun bir mühendislik sebebi var mıdır, yoksa üretim prosesi yeterince iyi olduğundan akım taşımayan yollar için ince yol çekip geçmişler midir?Şimdi analog front end'e baktım. 4 kanaldan her birisinin içinde İçerisinde AD5532 var. Bu 32 kanallı, 14 bitlik DAC. Bunların her birisi 100 dolar mouser'da
26106 eklentisine bak
PCB'de birçok yol gereğinden ince görünüyor. Demek istediğim daha kalın yollar kullanılabilecek alan varken ince yollar tercih edilmiş, bunun bir mühendislik sebebi var mıdır, yoksa üretim prosesi yeterince iyi olduğundan akım taşımayan yollar için ince yol çekip geçmişler midir?
PCB'de birçok yol gereğinden ince görünüyor. Demek istediğim daha kalın yollar kullanılabilecek alan varken ince yollar tercih edilmiş, bunun bir mühendislik sebebi var mıdır, yoksa üretim prosesi yeterince iyi olduğundan akım taşımayan yollar için ince yol çekip geçmişler midir?