ıss çıplak gözle görülebiliyor muymuş
Görülebiliyor. Güneş panellerinden yansıyan güneş ışınları sayesinde.
ıss çıplak gözle görülebiliyor muymuş
evet görülebiliyormuş gerçekten.Görülebiliyor. Güneş panellerinden yansıyan güneş ışınları sayesinde.
evet görülebiliyormuş gerçekten.
neyse bi dahaki sefere artık. en azından kaz çıkmadı
ISS 120 metre, tam gececegi koordinatlara bakinca sehirdisinda gorulebiliyor ciplak gozle.ıss çıplak gözle görülebiliyor muymuş
Bazı insanlar harbi kafadan kırık. Geçen yaz Karacabey Bayramdere'de bir adamla tanıştım. Eskiden CHP ile Atatürk ile kafayı kırmış Kemalist fanatikmiş. Şimdi kalkmış "Bizi kandırmışlar, araştırdım kurtuluş savaşı hiç yapılmadı, düzmeceydi Mustafa Kemal masondu" mealinde konuşuyor. Geri zekalı falan da değil, kendi teknesini inşa edecek kadar da becerikli. Arası yok kimisi için illa en uçta olacak, saplantı mıdır nedir, garip.don't look up filminden sonra kimseyle inandıkları üzerinden tartışmaya girmemeye çalışıyorum. dünya sarı öküz deseler ki bunu diyenler var. tamam abi doğru bildin derim.
evet çözemediğim şeylerden biri de o. adamlar öyle şeylere inanıyorlar ki bu zekayla evlerinin yolunu nasıl buluyorlar hayret ediyorum.Bazı insanlar harbi kafadan kırık. Geçen yaz Karacabey Bayramdere'de bir adamla tanıştım. Eskiden CHP ile Atatürk ile kafayı kırmış Kemalist fanatikmiş. Şimdi kalkmış "Bizi kandırmışlar, araştırdım kurtuluş savaşı hiç yapılmadı, düzmeceydi Mustafa Kemal masondu" mealinde konuşuyor. Geri zekalı falan da değil, kendi teknesini inşa edecek kadar da becerikli. Arası yok kimisi için illa en uçta olacak, saplantı mıdır nedir, garip.
35 sene kadar önce Lisede tarih dersinde bir konu anlatılacaktı. Bana da ikinci inönü savaşı çıkmıştı. Ansiklopedi gibi yerlere baktım hiç bilgi bulamadım. Nasıl savaş anlamadım. Neyse 3.5 satır bir şey bulup anlattım lakin hoca bunu beğenmedi. Kafamdan savaş mı uyduracağım? Sonraki yıllarda galiba buna dair bir komplo teorisi duymuştum. Böyle bir savaşın aslında olmadığını iddia ediyorlarkurtuluş savaşı hiç yapılmadı, ..mealinde konuşuyor.