Ankara'da elektronik, alet edavar bakılacak yerler

taydin

Timur Aydın
Staff member
Bu haftasonu Ankara'da olacağım. Elektronik, alet edavat satışı yapan yerler neresidir?

1765743745748.png

Elektronikçinin tatile gittiğinde gezeceği yerleri araştırması :katil2:

"Bu sene Anakara yı gezmek için bir tur şirketi ile anlaştım.
Gezeceğimiz yerler: Merve elektronik, impel elektronik, tunelsan elektronik, gözde elektronik. Bu gözde elektronikte bir transistörler var, dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey göremezsin." :katil2:

@taydin, uğrayabilirsen, Ankara da Ostim bölgesinde hurdacılar Sitesi var. Buradaki birçok depoda elektronik cihaz geri dönüşümleri yapılıyor. Çeşitli elektronik kartlar, step/servo motor ikinci el elektronik cihazlar falan var. Özellikle 6. cadde ve cami çeveresinde toplanmışlar. Bu cadde üzerinde Çinkaya Dönüşüm diye bir yer var burayı hep gezerim. Bunlar iyi durumda olan cihazları sökmeden ayırıyorlar. İtfaiye meydanında da dükkanları var diye biliyorum.

Çinkaya : https://maps.app.goo.gl/fSKFuGe5LJoJrLKU6

Birde bu var, bi ara sarı sitede ikinci el cihaz satışları vardı ama hiç gitmedim

Şu bölgedeki depolardan biri : https://maps.app.goo.gl/t7ioBwaZb8ccwpGS6

Tabi bir de, gidebilirsen KareDalga diye bir firma var Kahramankazanda. Burayı görmeni tavsiye ederim. Ebay dışında başka hiç bir yerde bulamayacağın bir sürü çalışan ikinci el ölçüm cihazları var.

Forum istatistikleri

Konular
8,666
Üyeler
3,460
Son üye
i_emre_arikan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back