Sen önce inverteri doğrudan akü kutuplarına kalın kablo ile bağlamayı dene. 220 V kablosu normal kablo olabilir. Bu sorunu çözmezse inverter gücü yetersizdir.
GÜCÜ TEYİBİN ARTI SINDAN ALIYOR ŞASYİDE DİREK BAGAJDAN GÖVDEDEN ALDIM
en kısa zamanda neyeceğim 220 voltu uzatma 3 lü prizle denesem olurmu inverter akünün yanındaTeyip in tesisatına bağlantı yaparsan 5000w inverterin olsada sorun yaşarsın.
Araba teyipleri kabaca 20-30w güç harcar, tesisatıda buna uygundur. Sen buraya 600 w inverter bağlarsan sıkıntı yaşarsın. Belki çakmak soketinden olabilir ama sorunu anlamak için önce kısa kalın kablo ile akü üzerinden gitmelisin.
Benden yaşca büyüksünüz size akıl vermek haddime değil ama.bu arada bu mük setinin ses bass kalitesine gücüne hayranım arabayı sallayacak kadar güçlü bunu o 4 transistörmü yapıyor. bende başka sony var o tek entegre biçiminde bunun kadar güçlü değil
bu uyarınızı hoşgörü ile karşılıyorum ama 2000 wattlık set döşeyenlerden etrafı rahatsız edenlerden olmadığım gibi kendime zarar kulaklarıma zarar vercek seviyede dinlemem bu sistem tamamen tok ve ojinal ses odaklı...Benden yaşca büyüksünüz size akıl vermek haddime değil ama.
Özellikle adrenalin arttıracak etmenlerden(yükses seste müzik,bass etkisi vs.) araç kullanırken uzak durun.
Bu sistemi mahalle aralarında kullandığınızı zannetmediğim için bu konuya deyinmiyorum