Mühendisin Evcil Dinozoru - Lezzetli Robot Tarifleri
2000’li yılların başında çokça popüler olan bir oyuncak vardı. Anaokuluna gittiğim, dış dünyayı ve çevremi keşfetmeye bayıldığım o yıllarda benim etrafımdaki çocukların hemen hemen çoğunun elinde bir tane gördüğüm bir oyuncaktı bu. Ailemi kandırmaya yönelik verdiğim onlarca söze rağmen asla elde...
lezzetlirobottarifleri.com
Bu Projedeki fiziki işlemleri tamamladım. Fakat kodu test etmek için açıp yüklemek istediğimde sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum. Normal "Blink" hazır kodunu kullandığımda uno ya yükleme yapıyorum ve kod sağlıklı çalışıyor. Ama bu sanal dinazor projesinde bir türlü kodu yükleyemedim.
Projenin orjinal site adresi bu aslında; Tamaguino
Sıralamayı mı yapamıyorum, nerde hata yapıyorum anlamadım. Windows 10 ve 11 de denedim. Arduino 1.8.19 ve 2.2.1 versiyonarıyla denedim. Ama sonuç hep aynı. Yüklenen kütüphane ile ilgili hata veriyor hep.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In file included from C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries\Adafruit_SSD1306/Adafruit_SSD1306.h:42:0,
from C:\Users\misafir\Downloads\Tamaguino-master\Tamaguino-master\Tamaguino\Tamaguino.ino:1:
C:\Program Files (x86)\Arduino\libraries\Adafruit_GFX/Adafruit_GFX.h:12:10: fatal error: Adafruit_I2CDevice.h: No such file or directory
#include <Adafruit_I2CDevice.h>
^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
compilation terminated.
exit status 1
Error compiling for board Arduino Uno.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------