Arduino ile deneyler yapmak için kullanacaksan en ucuzunu ve en düşük kapasitede bulabildiğini al. Veya İstanbul'da isen Yazıcıoğlu iş hanına git, ikinci el veya eski model daha düşük kapasiteli ve ucuz SDCARD lar bulabilirsin orada.
bunu alsam olur mu
bende bir tane lcd ekran var ama unoya bağlamak için arkasında ucçları yok ve videolardaki gibi arkasında potansiyometre falan da yok illahaki yeni mi almam lazım
Teşekkür ederim abi bir de SD carddan ses çalmak için illahaki hoparlor lazım mi yoksa telefonuma bagliyabilir miyim UNO daki moduluOlur
LCD nin resimlerini koy. Internette onun pin yapısı ile ilgili bilgiler vardır ve sağlam ise senin uno ile kullanabilirsin. Potansiyometre herhalde parlaklık ayarı içindir, olmasa da olur.
Teşekkür ederim abi bir de SD carddan ses çalmak için illahaki hoparlor lazım mi yoksa telefonuma bagliyabilir miyim UNO daki modulu
Pin yapisi burada var.
Evde hoparlor yok da bunu alsam olur mu bir de galiba bunu bağlamak için bir tane dönüştürücü kullanmam gerekicekHoparlör kullan. Böyle denemeler yaparken telefonu tehlikeye atma
Abi bu bendekinin aynısı da pinleri nasıl bagliyacagim bilmiyorumPin yapisi burada var.
2x16 LCD Ekran, Mavi Üzerine Beyaz - TC1602 Satın Al | Robotistan
2x16 LCD Ekran, Mavi Üzerine Beyaz - TC1602 en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
SD card okuyucu 32 GB'a kadar gorebiliyormus. 2. elden uygun fiyata bulabilirsin.
Elinde bu tur jumper kablolardan vardir herhalde. Bunlarin farkli tipleri var. Uclari erkek ve disi olarak ayriliyor. Bir tarafi erkek olanin pinlerini LCD uzerindeki deliklere lehimleyebilirsin. Diger tarafi disi ya da erkek olarak sen belirle hangi modulle kullanacaksan.Abi bu bendekinin aynısı da pinleri nasıl bagliyacagim bilmiyorum
Evet varlar ama lehim yok onun yerine direk o ı2c LCD ekranlardan alsam daha uyguna gelmez miElinde bu tur jumper kablolardan vardir herhalde. Bunlarin farkli tipleri var. Uclari erkek ve disi olarak ayriliyor. Bir tarafi erkek olanin pinlerini LCD uzerindeki deliklere lehimleyebilirsin. Diger tarafi disi ya da erkek olarak sen belirle hangi modulle kullanacaksan.
40 Pin Ayrılabilen Dişi-Erkek M-F Jumper Kablo-200 mm Satın Al | Robotistan
40 Pin Ayrılabilen Dişi-Erkek M-F Jumper Kablo-200 mm en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
Kabloyu burada sabit tutmak istemiyorsan araya header kullanmalisin.
1x40 180 Derece Dişi Pin Header Satın Al | Robotistan
1x40 180 Derece Dişi Pin Header en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
Havya bu tur islerde mutlaka lazim olacak. Su an almasan bir sonrakinde alman gerekecek. Bunu odev olarak yapiyorum, bir daha isim olmayacak diyorsan al gec tabii.Evet varlar ama lehim yok onun yerine direk o ı2c LCD ekranlardan alsam daha uyguna gelmez mi
Peki uygun fiyatlı bir havya atar misiniz ayrıca kalem gibi küçük olanlar görmüştüm onlar olur muHavya bu tur islerde mutlaka lazim olacak. Su an almasan bir sonrakinde alman gerekecek. Bunu odev olarak yapiyorum, bir daha isim olmayacak diyorsan al gec tabii.