Baysallar kombi regülatörü

Talebe

Aktif Üye
Katılım
19 Mayıs 2021
Mesajlar
220
Arkadaşlar baysallar kombi regülatörü içindeki pic16f722 içindeki hex dosyasını yanlışlıkla sildim elinde bu regülatör olup bu lontrolcünün dosyasını verebilecek varmı
IMG_20191213_125935_HDR.png
 
İstedim fason üretim ve yeni kart satışında bulunuyor yetkili
 
Yazılımı kopyalamak için, aynı karttan bulmalısınız. Belki o karttan bile yazılım kilitliyse(ticari ürün olduğu için, lisans hakları gereği) firmware çıkarılamaz.
(Servisten kart satın almak pahalı olur) Kombi tamircilerini bir dolaşın. Yol göstereceklerdir veya çalışan çıkma kart temin ederler.
sahibinden 'e veya letgo ya da bakın.
 
Son düzenleme:
Tam olarak bu kartın revizyonuna uygun firmware lazım sana. Bu kartın farklı revizyonları çıkmış olabilir ve hepsinin firmware'i farkılı olabilir.
 
Bence kombi gibi bir üründe tamiri yetkili servise bırakmak lazım, çünkü yanlış yapılan bir işlem kombinin tehlikeli olmasına sebep olabilir. En azından servise yaptırırsan, bir kaza meydana geldiğinde firmaya tazminat davası açarsın.
 
Yeni ürün aldım FCM marka 1kw, bunuda kurtarıp PC de kullanmak istiyordum yalnız baysalların kalitesi FCM' nin baya altında.Herkese teşekkürler destek için hurda niyetine kullanacağım
 

Forum istatistikleri

Konular
5,883
Mesajlar
100,342
Üyeler
2,491
Son üye
djkop

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top