Arda Taşkın
Üye
https://www.kartalotomasyon.com.tr/urun/class-303d-3a-ayarli-guc-kaynagi
böyle bir cihazım var iş görürmü acaba
böyle bir cihazım var iş görürmü acaba
220 ve 12 burada AC olacak demek istedi. O cihaz DC uretir220v/12v 10w, 20w artik ne bulursan transformatorden alacagin AC 12 voltu selonoide 1N5408 yada benzeri diyod uzerinden uygula.
Isinan kokan bir sey yoksa boyle deneyebilirsin.
varIki tel i birbirine lehim yapabilecek malzemeniz var ise, size buradan herkes yardimci olur.
Bu malzemeler , havya , lehim teli, lahim pastasi, bant veya makaron . Sizde yoksa bile bulamaz misiniz?
Elinizde olcme aleti olarak ne var? Marka model yazar misiniz (Elektrik olctugunuz alet)var
onlarda sıkıntı yok herşeyim var bir dükkanda ne lazımsa herşeyim var ancak sizin konuştuklarınızdan anlamiyorum (cahillime verin)
bana ne almam gerekiyorsa bir liste yapabilirmisin ben herşeyi alayım yapalım ozaman
ankarada oturuyporumIki tel i birbirine lehim yapabilecek malzemeniz var ise, size buradan herkes yardimci olur.
Bu malzemeler , havya , lehim teli, lahim pastasi, bant veya makaron . Sizde yoksa bile bulamaz misiniz?
Hangi il de oldugunuzu yazin lutfen.
ölçü aletim yokElinizde olcme aleti olarak ne var? Marka model yazar misiniz (Elektrik olctugunuz alet)
Olcu aleti almak icin aceleye gerek yok , az sabredin abilerim yazdiginiz mesajlari okusunlar, belki Anakara da birileri size yardim edecektir.ölçü aletim yok
ama alırım sıkıntı yok
teşekür ederim iyyiki varsınız gerçektenOlcu aleti almak icin aceleye gerek yok , az sabredin abilerim yazdiginiz mesajlari okusunlar, belki Anakara da birileri size yardim edecektir.
Siz de iyiki varsinizteşekür ederim iyyiki varsınız gerçekten
abimmmm kırmızı kablodaki siyah şey ney
diyot a benziyorBende tam bilmiyorum. Müşür gibi bir şey galiba. @Mikro Step in önceki mesajlarda tarif ettiğini kolaylık olsun diye çizdim sadece.