Mikro Step
Kıdemli Üye
Makine, kimya, metalurji muhendislerine biraz bok atmak geliyor içimden.
Bok atacağım da biraz haklı biraz haksız.
Biz elektronikçiler bu dalı çok sever aşık oluruz. Kıçımızda yoktur don. Elimize gecerse uc kurus, don degil malzeme aliriz.
Bir seyler yapmaya çalışır, yaparken keyif alır yeni şeyler öğreniriz.
Kızıyorum kimyacılara. Kızıyorum makinecilere. Kızıyorum metalurji mühendislerine.
Siz neden kendi bıranşlarınızda bu sevdayla evinizde çalışmıyorsunuz diye.
Kur işte matalurjist kardeş evin bir köşesine bir fırın kurun bir pres, kurun bir haddehane. Eritin cevheri üretin mıknatıs.
Kızıyorum makine mühendislerine kurun evinizin bir köşesine torna bir kösesine freze. Geliştirin kendinizi.
Kızıyorum kimya mühendislerimize. Kurun evinizin bir köşesine laboratuvar. Sentezleyin bir şeyler.
Biz şanslıyız. 1 tahta masa biraz ıvır zıvır yetiyor. Lazım tabiki avo, scop vs.
Ama yazılımcıları hiç anlamıyorum. Lazım sadece bir PC.
Yaz işte dünyanın en güzel programlarını.
Haa ben kimmiyim?
Eyub Sabri Tuncer'den sonra gelen ikinci büyük şair.
Bok atacağım da biraz haklı biraz haksız.
Biz elektronikçiler bu dalı çok sever aşık oluruz. Kıçımızda yoktur don. Elimize gecerse uc kurus, don degil malzeme aliriz.
Bir seyler yapmaya çalışır, yaparken keyif alır yeni şeyler öğreniriz.
Kızıyorum kimyacılara. Kızıyorum makinecilere. Kızıyorum metalurji mühendislerine.
Siz neden kendi bıranşlarınızda bu sevdayla evinizde çalışmıyorsunuz diye.
Kur işte matalurjist kardeş evin bir köşesine bir fırın kurun bir pres, kurun bir haddehane. Eritin cevheri üretin mıknatıs.
Kızıyorum makine mühendislerine kurun evinizin bir köşesine torna bir kösesine freze. Geliştirin kendinizi.
Kızıyorum kimya mühendislerimize. Kurun evinizin bir köşesine laboratuvar. Sentezleyin bir şeyler.
Biz şanslıyız. 1 tahta masa biraz ıvır zıvır yetiyor. Lazım tabiki avo, scop vs.
Ama yazılımcıları hiç anlamıyorum. Lazım sadece bir PC.
Yaz işte dünyanın en güzel programlarını.
Haa ben kimmiyim?
Eyub Sabri Tuncer'den sonra gelen ikinci büyük şair.
Son düzenleme: