Bu isin sonunu cok merak ediyorum

Cep telefonu ve laptop bataryalarinin durumu ortadayken bu araclar bana hic guven vermiyor.

 
Son düzenleme:
alman ve amerikan otomotiv firmalarını baya zor günler bekliyor.

80lerde bi japon malı furyası vardı ucuz ve iyi olduğu için tercih edilirdi. zamanla japon malları pahalı kaldı ve işler tayvan, malezya ve koreye kaydı. ama bu ülkelerin ekonomik gücü ve nufusu batıya kıyasla ufaktı ve çok daha kontrol altında tutuluyorlardı. hem japonya hem de kore hatta tayvan amerikanın yandaşı sayılırlar.

çin için durum böyle değil. hem çok kararlı ilerliyor hem de çok ciddi yatırım yapıyorlar. BYD, Huawei ve xiaomi'nin yaptıkları araçların bir tesladan aşağı kalır yanı yok. elektrikli araba alınır alınmaz bu tartışılabilir ama önümüzdeki senelerde çinli elektrikli arabanın kalitesini pek tartışmayacağız. çinliler son 10 yılda marka ve kalite konusuna uyandılar.

ayrıca inanılmaz hızlılar, ben böyle bir çalışkanlık ve hız görmedim. 2012'de gözümün önünde 15 günde bir gökdelenin temelden yarısına ulaştılar hayret ettim. bu küçümsenecek bir durum değil.
 

Forum istatistikleri

Konular
6,627
Mesajlar
112,678
Üyeler
2,722
Son üye
cansu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back
Top