Bu isin sonunu cok merak ediyorum

alman ve amerikan otomotiv firmalarını baya zor günler bekliyor.

80lerde bi japon malı furyası vardı ucuz ve iyi olduğu için tercih edilirdi. zamanla japon malları pahalı kaldı ve işler tayvan, malezya ve koreye kaydı. ama bu ülkelerin ekonomik gücü ve nufusu batıya kıyasla ufaktı ve çok daha kontrol altında tutuluyorlardı. hem japonya hem de kore hatta tayvan amerikanın yandaşı sayılırlar.

çin için durum böyle değil. hem çok kararlı ilerliyor hem de çok ciddi yatırım yapıyorlar. BYD, Huawei ve xiaomi'nin yaptıkları araçların bir tesladan aşağı kalır yanı yok. elektrikli araba alınır alınmaz bu tartışılabilir ama önümüzdeki senelerde çinli elektrikli arabanın kalitesini pek tartışmayacağız. çinliler son 10 yılda marka ve kalite konusuna uyandılar.

ayrıca inanılmaz hızlılar, ben böyle bir çalışkanlık ve hız görmedim. 2012'de gözümün önünde 15 günde bir gökdelenin temelden yarısına ulaştılar hayret ettim. bu küçümsenecek bir durum değil.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,003
Mesajlar
131,960
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back
Top