0

Beğenmediğiniz bir mesajı raporlaya bilirsiniz. Böylece en doğrusuna forum yönetimi karar verir. Alenen hakaret olmadığı sürece size yanlış gelen başkasına doğru gelebilir. Bu yüzden mesaj sahibine yüklenmek yerine rapor gönderin. Ne şiş yansın ne kebap.
 
sahsen ben olaya farli bir acidan baktim, basligin iceriginde c# ile bilgisayardan plc den veri okumak icin bir arayuz ihtiyaclari varmis ve bu isi free calisan birine yaptirmak istiyorlarmis yanlis hatirlamiyorsam, ben sadece mesaji biraz ozensiz buldum sanki cok basit 10 dakikalik bir is hissiyati olustu, sanki ucuza is yaptiracak bir kisi araniyor gibi, yoksa personel demis isci demis cok onemli degil, bu kadar tepki gosterecek bir durumda degil aslinda, ama icerigi gormedende yorum yapmak ayri bir durum tabi.
 
Yakın zaman önce de olmuştu bu, iş ilanı verenlerle neden billur geçiliyor anlamadım.
 
"Size iyi geyik muhabetleri dilerim bu platformun bu amaçla kullanıldığını gördüğüm için daha fazla vaktinizi almayayım. Siz takılmaya devam edin. Kolay gelsin başarılar dilerim
Umarım hepiniz gönlünüzdeki iş vereni bulursunuz."

Ben de forumunuza fide sayesinde yeni üye oldum picproje(argeman), dün başlığı ve konuyu ilk okuduğumda bana da çok garip geldi, forumlarda insanlar belirli bir süre sonra aralarında bir bağ oluşuyor, karakter analizi yapılıyor, kişinin paylaşımından, üslubundan, kurduğu cümlelerin düzeninden bile o kişi ile sanal ortamda bir arkadaş gibi olunuyor. Bence yeni üye olunan bir forumda "Başlık: Arayüz tasarımı, Merhaba arkadaşlar; c# ile bilgisayardan plc den veri okumak icin bir arayuz ihtiyacımız var, bu konu ile ilgili yardımcı olacak arkadaşlar (ya da forum üyeleri) yazarsa memnun olurum" benzeri bir cümle yazılmış olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı ve yardımda alırdı diye düşünüyorum, yukardaki cümlenin sonunda "Umarım hepiniz gönlünüzdeki iş vereni bulursunuz." yazısı bu forumun bir freelancer sitesi olarak algılandığını düşündürdü bana. Çoğu kişi "eleman" kelimesine takılmayın demiş fakat şahsi fikrim forumda hiç bir paylaşım yapmayan birinin direkt konuyu yazması ve forum üyelerine eleman çağrısı yapması bana da garip geldi. Fakat yurtdışında uzun süre kalındıysa bu tip üslup durumları yanlış anlaşılabiliyor. Umarım gönlündeki arayüz tasarım ELEMANINI bulmuştur.
 
O zaman bende şimdi kendi üzerime "geyik" kelimesini alınayım. Sonrada çekip gideyip. Bu mudur yani?

Yav arkadaşlar tüm dünyanın erişip mesaj yazabileceği bir ortamda bulunuyoruz. Türlü türlü karakterde insanlarız. Herkesten kendimiz gibi olmasını beklersek yürümez bu iş. Herkesin kendi fikri vardır, herkesin kendi kelime dağarcığı vardır. Adam yada kadın gelmiş iki satır derdini yazmış. Alenen küfür yok. Hiç birimizi de tanımaz etmez. Neden bizi aşağılasın? Sizin yaptığınız "öküz altında buzağı aramak" Herkes aynı fikirde, aynı karakterde olsaydı dünya çekilmez bir yer olurdu.

O mesajda yada başlığında herhangi bir aşağılama filan yoktu. İlgilenen yazardı, ilgilenmeyen yazmazdı. Bu kadar basitti konu.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
6,537
Mesajlar
111,135
Üyeler
2,685
Son üye
Metalech

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back
Top