Kademelimi derken giriş çıkış oranı diyorsan bilmiyorum görünmüyor. Kayış trigger.
Trigger ise o sabit kayıştır ve her zaman sabit bir devir/tork dönüşümü ile çalışıyor.
Kademelimi derken giriş çıkış oranı diyorsan bilmiyorum görünmüyor. Kayış trigger.
Taban bağlantı çeliğinde 60mm derinliğinde M16 diş açabiliyor musun? Sanırım M16 matkap kılavuz ile açılmaz. Kare ucuna elmas takıp frezede mi açıyorsun?
Bu arada bize gereken üçlü..
7879 eklentisine bak
Sütunu bağlama ile ilgili konuya ne diyorsun? Uzun civata mı?
Anladım. Debian 7 olsun sorun değil o zaman. Da tekrar kurdum çalışmadı. Acaba VirtualBox'da diye midir?
Adamlar bu kadar bozuk bir sürümü release etmemişlerdir. Şüpheli Virtualbox.splash screen'de kalıyor. Hata da vermiyor. Log çıktısı var mı acaba...
Raylar hareketli olur ise arabalarin boslugu kadar tavtravelli etkisi olur. Eksen uzun olur ise goze batmaya baslar.
Bir eksenin ray ve arabalarını çizdim fusion 360 da. Dikkat edilirse arabalar sabit raylar hareketli. Bu çok önemli diye düşünüyorum. Böyle yapınca, tabla ne kadar sağa sola hareket etse de, kesici aletin olduğu yer arabalar tarafından sımsıkı tutuluyor olacak ve çok rijit olacak.
Burada şundan emin değilim: HIWIN sitesinde alttan montajlı ve üstten montajlı diye iki ayrı ürün satılıyor. Neden böyle bir ayrım var? Üstten montajlıyı tepesi üstü çevirince olmuyor mu?
Aslında herşeyi tersten monte etsek aynı kapıya çıkmaz mı? Böyle yapmanın avantajı çok fazla o yüzden kolay bir yolu varsa bulmak isterim.