Cep telefonu icin uygulama yazma

Mikro Step

Kıdemli Üye
Cep telefonu uygulamasi yazmam gerektiginde MITApp kullaniyorum.

Fakat beni kesmiyor. Java bilmiyorum. Yeni bir dil ogrenmeye de zamanim yok.

C yada Delphi ile isi halletmem lazim. Fakat en onemlisi IDE makinami kasmamali.

Ne kullanayim?

Android Studio diyeceğim ama çalıştığı her sistemde ortalığı yakıp yıkıyor.

Emülatörü başlatınca cpu'nun lehimleri eriyecek gibi oluyor :katil1:

Telefonda debug özelliğini aktif edersem android studio usb'den telefon ile iletişim kurup yazdığım uygulamamı telefonumda canlı olarak çalıştırmama olanak sağlıyor.

Sezgisel kullanımı nedeniyle android studio bırakamıyorum

C biliyorsunuz yabancı dilinizinde upper intermediate dende up dır
sanki bir arkadaşınıza mektup yazar gibi python ile yapabilirsiniz gerçektende çok basit
python ile kivy kütüphanesi size tüm platformlarda çalışacak bir uygulama verir
mac windows linux adroid ios gibi

android usb hid aygita izin veriyormu, malum dosyalara bile tam erisim yetkisi yok.

hocam ben yapıyorsam siz hayli hayli yaparsınız
bir kaç kütüphane incelerseniz çok daha basit olur

pyhid --- zaten isminden anlaşılacağ üzere

pygame_cffi --- bu modül HID iletişimi sağlıyor

kivy --- kullanıcı arayüzü tasarlamak için sadece adroidde tuşlar joyistik falan gibi şeyler

@Haze ninde dediği gibi sorunları aşmak için biraz java lazım :(

java ile sorunları aşmak için pyjnius kütüphanesi

sonrası bir kaç satır kod

android usb hid aygita izin veriyormu, malum dosyalara bile tam erisim yetkisi yok.
Otg kablo ile telefona fare veya başka hid aygıt bağlayarak deneme yapabilirsiniz. Çalışıyor.

1697542731182.png

O zaman musait bir zamaninda Android telefona python ile cok cok basit bir uygulama nasil yazilir ve bu uygulama nasil telefona yuklenir ve calistirilir konusunda mini bir kurs verirsen bu iyiligini unutmayiz.

• Beğen
Reactions: nt
O zaman musait bir zamaninda Android telefona python ile cok cok basit bir uygulama nasil yazilir ve bu uygulama nasil telefona yuklenir ve calistirilir konusunda mini bir kurs verirsen bu iyiligini unutmayiz.
akşama yazarım hocam uygulamayı daha detaylı anlatırsanız gerçeğe uygun bırseyler yazmak isterim hem sızınde işinizi kolaylaştırır geliştirme aşamasında

bir kaç denemem olmuştu ama appstore 100$ charge ettiği için vazgeçtim bunlarda böye kaldı

Son düzenleme:
@Encoder yazdım app kodunu :D kivy javası içinde

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,002
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back