Cep telefonuna bildirim için öneri

Düşük seviye alarmı olsa insanlar daha tasarruflu kullanabilir belki.

Ama belli de olmaz. Herkes leğen, kazan, damacana, ne varsa doldurmaya kalkar, depo çok daha çabuk biter. Su gelince de o kadar biriken su çar çur edilir, ziyan olur.

Yinede bir çözüm değil bence. Kesinti olunca bir şekilde suyun debisini düşürmek daha uygun bir çözüm olabilir
Hidrofora müdahale gerekeceği için iş büyüyecek abi. O yüzden oraya girmek istemiyorum.

Modülün internete bağlanma ihtimali varsa mqtt üzerinden servis yapılabilir.

Apartman sakinlerinin mqtt client durumu yok. Bu yüzden mqtt güzel bir çözüm olsa da burası için işlevselliktenbuzak maalesef

Apartman sakinlerinin mqtt client durumu yok. Bu yüzden mqtt güzel bir çözüm olsa da burası için işlevselliktenbuzak maalesef
Uçuk bir şekilde şu şekilde yapılabilir aslında. n8n otomasyon şeklinde mqtt publisher -> mqtt receiver -> n8n veri geldi -> n8n kurulu pc üzerinden pyhton ile sms atıldı.
Biraz overkill oldu ama nedense aklıma böyle olabilir gibi geldi.

Forum istatistikleri

Konular
8,510
Üyeler
3,376
Son üye
ayka90

Son kaynaklar

Son profil mesajları

"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back