Acaba testten kastı elektronik yük devresi yapıp tasarladığın güç kartını mı test etmek. Yada hali hazırda bir güç kartı için deney seti gibi bir şey hazırlayıp farklı durumlarda(frekans, pwm, bobin sargıları, filtre blokları vs. Değerleri değiştirip) nasıl davrandığını mı test etmek.
Cep telefonu ile ödevin görüntüsünü paylaşıp yardım isteyenleri arar olduk. En azından onlar yapılması gerekeni biliyordu, sadece nasıl yapılacağını bilmiyordu.
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?