Sembol, Hipaş, Mano Çekmeceler

Bu hali ile de sağlam oldu ama kenarlarına da çizim yaptım. duruma göre onları da basacağım.

mano kasa içi.PNG


20210507_225856.jpg
 
Bu 3D yazıcı var ya sihirli değnek gibi bir şey yav. Hayatımda ilk defa bir şeyi alıp da hevesim geçince kaldırmadım kenara. sürekli lazım oluyor meret. :katil2:
 
Kutular geldi.
Öyle sıkılınca eğilip bükülen bir yapıları yok.
Olması gerektiği kadar sağlam ve sertler.
Resimlerde belli olmasa da tek tonda bir renk de değiller. Bakınca yer yer açık sarı, koyu sarı gibi renk değişimleri var. Ancak öyle göze batacak kadar değil.
Çekmecelerin içinde ikiye bölünebilmesi için çıkıntılar da düşünülmüş ama eninde değilde boyuna yapsalar daha iyi olurmuş. Tabi ben kendimi düşünerek söylüyorum, başkasının işine gelebilir.
Çekmeceler takılma filan olmadan çekip, itilebiliyor.
Sonuç olarak aldığıma pişman olmadım. Gayet kullanışlı ürünler. İlk fırsatta bir bukadar daha almayı planlıyorum.

10147 eklentisine bak10148 eklentisine bak10149 eklentisine bak10150 eklentisine bak10151 eklentisine bak
hayırlı olsun
 
Sembolün şu aşağıdaki çekmecesi çok hoşuma gitti. Büyük ve üç tane üst üste. İki üst üste ve tekli de var. Ivır zıvır arduino/raspberry board ve shield'leri için ideal bir kutu. Fabrikası Dudullu'da imiş, inceleyerek alacağım birkaç tane.

1623917416033.png
 
Benim AVM için yaptığım kapı sayacı vardı. 350₺ malzeme parası istedim, 500₺ ödeme yapacaklarını söylediler. Ama fatura şartı vardı. Ben de ne yapsam diye düşünürken 16 tane çekmece alıp faturasını AVM hesabına kestirdim.
7 tane de geçen @Ahmet in gazına gelip almıştım etti 22 tane. İlk aldığım, mazisi yukarıdaki mesajlarda olan 14 taneyi de ekleyince etti 36 tane. Durduk yere bir dünya çekmece oldu. Şimdi işin yoksa bununların içine 3D yazıcı ile bölme bas dur. :D

20220826_203233.jpg
 
Son düzenleme:
Hazırların fiyatları görünce üşenme falan kalmıyor :katil2:
Valla ne yalan söylüyüm bana da böyle ek işten filan para gelmese almazdım. Atölyede kazandığım parayı atölyeye harcıyorum her seferinde.
Son sattığım kumandanın parasıyla da filament almıştım :D
 

Forum istatistikleri

Konular
5,848
Mesajlar
99,740
Üyeler
2,482
Son üye
ilker29

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top