Bence bu tür bir suç cezasız kalmamalı. Ama banlama bana çok tırt bir ceza gibi geliyor. Sonuçta anonim olarak kayıt olunabiliyor.çoklu üyeliğe sahip biri herhangi bir üyeliği üzerinden başka bir forum üyesine küfür etse tavrınız ne olacak?
Sen bizi fişliyor musun yani ?evet ama anlaşılıyor yazım tarzıdan çok basit ben bir yz yaptım daha önce kullanıcılara konu önermek için hepsinin datası var bende
Cakma Zuckerberg. Satiyor datalarimizi.Sen bizi fişliyor musun yani ?
Forum genelinde küfür eden kişi direk banlanır. Özel mesaj yolu ile bir üyeye küfür eden kişi de raporlanması halinde banlanır. Eğer kişi diğer hesapları yolu ile rahatsızlık vermeye devam ederse IP banlaması yapılabilir.çoklu üyeliğe sahip biri herhangi bir üyeliği üzerinden başka bir forum üyesine küfür etse tavrınız ne olacak?
Forumda kelime filtresi var mi?Forum genelinde küfür eden kişi direk banlanır. Özel mesaj yolu ile bir üyeye küfür eden kişi de raporlanması halinde banlanır. Eğer kişi diğer hesapları yolu ile rahatsızlık vermeye devam ederse IP banlaması yapılabilir.
Bir de şu yönden bakın. Neden size küfür ediliyor? Mesela ben yıllardır bu forumdayım. Bana bu güne kadar iki kişi küfür etti. Biri muhtemelen ergen bir bireydi, diğeri de şizofreni hastası çıktı ki başka bir üyeye de küfür etmişti. Sonra forumdan uzaklaştırılmasının yanı sıra ailesi tarafından durumu açıklanarak bizzat özür dilendi ve konu kapatıldı.
Kendi şahsi fikrim, bu küfür olayının takıntı haline getirlmemesi yönünde. Forum yönetimi tarafından gereği yerine getirildiğinde konu mazide kalmalıdır. Yoksa karşımızdakinden çok kendimize zararımız dokunur. Gereksiz biri yüzünden kendimizi yıpratırız. Atasözümüz bile var. "Kötü söz sahibine aittir" diye.
Bana iki kisi etti demis ya.Usta küfür etmicezde daha önce eden oldumu be çok acayip merak ettim
Yav kuruludur da aktif degildir. Onu ogrenmeye calisiyorum. Bir de o eklenti parali miydi ucretsiz miydi hatirlayamadim.kanka ne filtresi mesajlarda yazıyor filtre olsa orda olur
Oldu. Banladık. Heleki bana denk gelirse sorgusuz sualsiz banlarım. Kimseye de danışmam banlıyım mı diye. Küfür etmek acizliktir. İnsan kendini normal yollarla ifade edebilmeli. Sıkışınca küfüre sarılmak kendini normal yolla savunamayacak insanların acizliğinden kaynaklanır. Bunlar hep benim şahsi fikrimdir.Usta küfür etmicezde daha önce eden oldumu be çok acayip merak ettim
Var ama gün yüzüne çıkmamış küfür etmekte o kadar ustayız ki filitreyi rahatlıkla aşabiliriz.Forumda kelime filtresi var mi?
çoklu üyeliğe sahip biri herhangi bir üyeliği üzerinden başka bir forum üyesine küfür etse tavrınız ne olacak?
küfür ancak sahibini küçük düşürür bence de, buna takılmanın bir manası yok asıl buna takılındığı zaman küfür eden bir şey elde etmiş olur zamanınızı çalar, sinirinizi bozarBir de şu yönden bakın. Neden size küfür ediliyor? Mesela ben yıllardır bu forumdayım. Bana bu güne kadar iki kişi küfür etti. Biri muhtemelen ergen bir bireydi, diğeri de şizofreni hastası çıktı ki başka bir üyeye de küfür etmişti. Sonra forumdan uzaklaştırılmasının yanı sıra ailesi tarafından durumu açıklanarak bizzat özür dilendi ve konu kapatıldı.
Kendi şahsi fikrim, bu küfür olayının takıntı haline getirlmemesi yönünde. Forum yönetimi tarafından gereği yerine getirildiğinde konu mazide kalmalıdır. Yoksa karşımızdakinden çok kendimize zararımız dokunur. Gereksiz biri yüzünden kendimizi yıpratırız. Atasözümüz bile var. "Kötü söz sahibine aittir" diye.