Bu cihaza benim yaptığım kumanda uymaz.Ok bekliyorum teşekkürler
Eski kumandası bozukda olsa duruyor mu?
Bu cihaza benim yaptığım kumanda uymaz.Ok bekliyorum teşekkürler
Belki şemasını internetten bulup yapabiliriz ama çok pahalıya malolur. Sadece 9 pin mini din jack'ı kargo hariç 70-80₺Yok kayıp
Durum karışık biraz. Şöyle ki:Toplam maliyeti ne olur ve çalışacağı garantimi
Şemasını bulursam detaylıca paylaşırım. Elinden geliyorsa konuyu takip edip kendin yaparsın.Anladım teşekkürler
Rica ederim. Keşke elimden birşey gelseydi.Çok teşekkür ederim kıymetli vaktini ayırdığın için
Onu düzeltmenin kolay bir yolu olduğunu sanmıyorum. Anakart üzerinde elektronik komponentler ile ses filtreleniyor. O komponentleri bulup, söküp, sesi direk vermek lazım. Hatta belki sesin direk verilmesi sakıncalı olacağından sökülenlerin yerine daha uygun komponentler takılmalı. Bununlada kendisi dışında başkası için kimse uğraşmaz.Hocam ben birşey merak ediyorum , Creative 4400 ve Diğer Creative ses sistemlerinde Bass sıfıra kadar kapanmıyor bunun nedeni ne olabilir ? bunu düzeltmenin bir formülü olabilir mi ?
Sonunda biri üşenmeyip kendi yapmış. TebriklerBütün creative ses sistemlerinde benim gördüğüm aynı azda olsa bass açık kalıyor neden böyle birşey yapılmış anlamadım, cevabınız için teşşekkürler. verdiğiniz devreyi bende yaptım, ama kumanda olarak yapmadım... ses sistemi arkasına delik açıp pot sabitledim devreyi sistemin içine sabitledim kablo fazlalığından kurtuldum zaten bağlı olan cihazdan ses kontrolü yapılıyor gerek duymadım
Bende bağlamama amfi yapacağım diye çıkmıştım yola, hobi oldu elektronik. İşin garibi amfiyi de hala yapamadım.Ben sürekli yapıyorum hocam, kumandası olmayan ses sistemlerini bit pazarından alıyorum arkasına sabit aç kapa ses potu yapıp amfi bass olarak satıyorum hobi gibi birşey ticaretten çok kendime taşınabilir büyük bluetooth ses sitemi yapacağım diye yola çıktım yola alışkanlık oldu
Valla ben çok proje bitirdim de sadece yola çıktığım projeyi yapamadım. O zamanlar işi hiç bilmiyordum. Şimdi az buçuk öğrendim ama artık ihtiyaç duymuyorum. Evde gereksiz oluyor bağlama amfisi. Ama bak LM1875 ile müzik dinlemek için güzel bir amfi yaptım.senin durum daha vahim olmuş , ben en azından projeyi bitirdim
Şöyle güzel bir digital kontrollü amfi projesi hiç de fena olmaz abiValla ben çok proje bitirdim de sadece yola çıktığım projeyi yapamadım. O zamanlar işi hiç bilmiyordum. Şimdi az buçuk öğrendim ama artık ihtiyaç duymuyorum. Evde gereksiz oluyor bağlama amfisi. Ama bak LM1875 ile müzik dinlemek için güzel bir amfi yaptım.
He yav. Yapta proje görsün milletŞöyle güzel bir digital kontrollü amfi projesi hiç de fena olmaz abi