Özelden döndüm.Bende satin almak istiyorum hocam yardimci olur musun
Özelden döndüm.Bende satin almak istiyorum hocam yardimci olur musun
Kablo sıkıntısı çekiyorum bu aralar. Bulunca yapacağım. 4 tane filan siparişim var bekletiyorum mecburen. Bir kaç gün içinde halletmeyi planlıyorum. Sizede dönüş yaparım.Merhabalar ben de satın almak istiyorum. Müsaitlik durumunuz nedir? Ne zaman teslim edebilirsiniz?
Beni de dahil edebilir misiniz. Ben de satın almak isterim.@onurglsy
@Cimbomizmir
@oguzhansaritas1
@ozgurucarmusic
@Sunm
@cskn
@munur54
KABLO GELDİ
Kumanda isteyenler bana özel mesaj yolu ile ulaşabilir. Bu listedeki herkeze kumanda fiyatı 140TL dir. PTT ile ortalama 40TL kargo parası çıkmaktadır. Kargo size aittir. Sonraki siparişler zamlı olacak.
Rica Ederim, Güle güle kullanın.kumanda elime ulaştı
çok teşekkürler elinize sağlık
çalışıyor bir sıkıntı yok
GÜVENLE ALABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR
Fakat benim ses sistemimdeki kumanda böyle jakli değil amfinin içinden geliyor direkMerhaba hocam kumanda dan nasıl temin edebilirim yardımcı olur musunuz
Sadece Creative 4400 4.1 için kumanda üretiyorum.Fakat benim ses sistemimdeki kumanda böyle jakli değil amfinin içinden geliyor direk
Merhaba iyi seneler bende sipariş vermek istiyorum yeni gördüm kablo temin ettiğiniziBeni de dahil edebilir misiniz. Ben de satın almak isterim.
Teslimat ve ödeme nasil yapılıyor.?Kumanda orjinal değil el yapımıdır.
Sipariş üzerine yapıyorum. İş yoğunluğuma ve elimdeki malzemeye göre maksimum 1 hafta sürüyor yapımı.
Orjinalinde 56k pot var. Ben bu değerde pot bulamadığımdan 50k ile yapıyorum. Bu yüzden ses sonuna kadar kısılsa bile az bir miktar daha geliyor. Tamamen sıfrlanmıyor yani.
Kablo uzunluğu 1 metredir.
Fiyatı 200₺ dir. Kargo ücreti de bana aittir.
16548 eklentisine bak
16549 eklentisine bak
16949 eklentisine bak
Ödemeyi havale/eft yoluyla yapıyorsunuz. Ptt ile gönderiyorum. Özelden adres telefon iban gibi bilgileri paylaşabiliriz.Teslimat ve ödeme nasil yapılıyor.?
hocam ınspıre 5200 kumandası lazım hala yapıyormusunuz?Ödemeyi havale/eft yoluyla yapıyorsunuz. Ptt ile gönderiyorum. Özelden adres telefon iban gibi bilgileri paylaşabiliriz.
5200 yapmıyorum. Sadece 4400 yapıyorum.hocam ınspıre 5200 kumandası lazım hala yapıyormusunuz?