Murat anıl tüysüz
Yeni Üye
Hala satışta varmı kumandadan ihtiyacım varda yardımcı olabilicekmisiniz
Var. Özelden yazıyorum detaylarını.Ürün hala satıştamı çok ihtiyacım var
Merhabalar kumandadan hala yapıyorsanız 1 tane de ben almak istiyorumKumanda orjinal değil el yapımıdır.
Sipariş üzerine yapıyorum. İş yoğunluğuma ve elimdeki malzemeye göre maksimum 1 hafta sürüyor yapımı.
Orjinalinde 56k pot var. Ben bu değerde pot bulamadığımdan 50k ile yapıyorum.
Kablo uzunluğu 1 metredir.
Fiyatı 200₺ dir. Kargo ücreti de bana aittir.
16548 eklentisine bak
16549 eklentisine bak
16949 eklentisine bak
Akşam eve geçince bir bakayım. 3D yazıcı ile bastığım yedek parçalardan kaldıysa hemen hazırlarım. Yoksa yenisini basmam biraz uzun sürer.merhaba. satılık varmı ?
tamam usta, kolay gelsin.Akşam eve geçince bir bakayım. 3D yazıcı ile bastığım yedek parçalardan kaldıysa hemen hazırlarım. Yoksa yenisini basmam biraz uzun sürer.
Muhtemelen potansı arızalanmıştır. İçini açıp alkol ile temizlemeyi dene. Çalışmazsa yapacak bir şey yok. Sana yeni kumanda satacağız. O potansın aynısını bulma imkanı yok.Abim kolay gelsin bana lazım bitane elimdeki cızırtı yapıyor hiçbir şekilde ses çıkmıyor ışık yanıyor ses yok kumanda kaynaklıdır dimi abi
Gökhan abim senin parçalar gelirse bana kumanda ayarla bnm ucuna giren 2 numara olan teli kopuk kısa devre yapıyor olabilir mi ?Muhtemelen potansı arızalanmıştır. İçini açıp alkol ile temizlemeyi dene. Çalışmazsa yapacak bir şey yok. Sana yeni kumanda satacağız. O potansın aynısını bulma imkanı yok.
Elimdeki son hazır kumandayı dün sattım. Parça tedarik etmem gerek. Biraz uzun sürebilir.
GND hattı o. Devre tamamlanmadığı için çalışmıyordur. Sorunun sadece o olduğuna eminsen 6 pinli Jack alıp değiştirebilirsin.Gökhan abim senin parçalar gelirse bana kumanda ayarla bnm ucuna giren 2 numara olan teli kopuk kısa devre yapıyor olabilir mi ?
Teşekkür ederim bi öyle deneyeyim olmazsa iletişime geçeriz abimGND hattı o. Devre tamamlanmadığı için çalışmıyordur. Sorunun sadece o olduğuna eminsen 6 pinli Jack alıp değiştirebilirsin.
Abim olmadı yapamadım bana kumanda lazım ne zaman temin edebilirizTeşekkür ederim bi öyle deneyeyim olmazsa iletişime geçeriz abim
Bu gün sipariş verdim parçaları. Bir kaç gün içinde parçalar gelince ben sana yazarım. Forumu takipte kal.Abim olmadı yapamadım bana kumanda lazım ne zaman temin edebiliriz
Tamam abim takipteyim sağol.Bu gün sipariş verdim parçaları. Bir kaç gün içinde parçalar gelince ben sana yazarım. Forumu takipte kal.
@Harunresit44 Parçalar geldi.Tamam abim takipteyim sağol.
Abim ne zaman hazır olur fiyat ne kadar@Harunresit44 Parçalar geldi.
İş yerindeyim. Biraz yoğunluğum var. Akşama doğru özelden yazacağım.Abim ne zaman hazır olur fiyat ne kadar
Tamam abim haber bekliyorum kolay gelsinİş yerindeyim. Biraz yoğunluğum var. Akşama doğru özelden yazacağım.