Amazon yoluyla ithalatına başlamayı düşünüyorum. Belki o zaman şikayet eder.Creative seni Türk Rekabet Kurulu'na şikayet edecek
Özelden dönüyorum.1 adette biz alabilirmiyiz
Kumanda orjinal değil el yapımıdır.
Sipariş üzerine yapıyorum. İş yoğunluğuma ve elimdeki malzemeye göre maksimum 1 hafta sürüyor yapımı.
Orjinalinde 56k pot var. Ben bu değerde pot bulamadığımdan 50k ile yapıyorum.
Kablo uzunluğu 1 metredir.
Fiyatı 220₺ dir. Kargo ücreti de bana aittir.
16548 eklentisine bak
16549 eklentisine bak
16949 eklentisine bak
Teşekkürler,Merhaba, tebrik ederim harika bir iş çıkartmışsınız. Kumandanın ücreti konusunda bilgi vermenizi rica ediyorum. Saygılar.
Cevabınız için teşekkür ederim, 1 adet satın almak istiyorum, hesap bilgilerinizi iletmenizi rica ederim.Teşekkürler,
Kumanda ücreti 220TL dir.
Kargo ücretini ben ödüyorum. PTT ile gönderiyorum.
Bir tanede ben almak istiyorum. Geri dönüşünüzü bekleyeceğim.Teşekkürler,
Kumanda ücreti 220TL dir.
Kargo ücretini ben ödüyorum. PTT ile gönderiyorum.
Tedarikçide kablo kalmamış yine. Bir süre bekleteceğim. Geldiğinde özelden mesaj atarım.Bir tanede ben almak istiyorum. Geri dönüşünüzü bekleyeceğim.
@melih Kablo geldi, özel mesaj ile ayrıntıları yazıyorum.Bir tanede ben almak istiyorum. Geri dönüşünüzü bekleyeceğim.
Akşam 6 gibi göndereyim. Şuan iş yerimde çok yoğunum.Hocam özelden bilgileri atabilir misiniz bende almak istiyorum
Özelden döndüm.Volume control istiyorum yardımcı olabilirmisiniz dönüş yaparsanız sevinirim
Çok güzel olmuş kablo deliğini görünce acaba kumanda kısmını da mı stereo soketli yapsan diye düşündüm şimdiBir kaç nedenden dolayı Creative Inspire 4400 kumandayı yeniden tasarladım.
Artık satışlarımı bu tasarım ile yapacağım.
Bu tasarıma geçmemdeki sebepler:
1- Eski tasarımda Pot başını her seferinde dremel ile kesmek zorunda kalıyordum. Bu hem iş yükü hemde kesim sırasında potun ısınmasından kaynaklı bir kaç Ohm değer kaybına neden oluyordu. Pot başlığını yükselterek bu sorundan kurtuldum.
2- Eski tasarımın 3D yazıcı da düzgün çıkması için boşluk kısmını alta vermek zorundaydım. Bu da baskıdan çok daha fazla destek basmama ve gereksiz filament kaybına neden oluyordu. Şimdiki sistemde yok denecek kadar az destek kullanıyorum.
Görüntü olarakta benim çok hoşuma gitti. Siz ne dersiniz? Beğendiniz mi?
29290 eklentisine bak