Güvenlik Sistemleri deyince benim aklıma gidip bir dükkana kamera döşeyip çıkmak geliyor.Tabiki 1.seçenek...
* Kapalı devre kamera kayıt sistemleriHep merak ederdim bunun detayı ne diye. Madem yeri geldi sorayım. Nedir bu güvenlik sistemlerinin içeriği?
Elektronik tarafında olmak istersen güvenlik sistemleri dalı yada endüstriyel bakım onarım. Diğer dal tesisat ve pano montörülüğü dalıdır ki tamamen elektrik ile ilgilidir.ben işin elektronik kısmında olmak istiyorum
O zaman endüstriyel elektronik veya otomasyon daha mantıklı.* Kapalı devre kamera kayıt sistemleri
* Yangın alarm sistemleri (online, offline)
* Soygun alarm sistemleri (online, offline)
* Personel devamlılık kontrol sistemleri
* Parmak izi okuyuculu, retina tarayıcılı, görüntü işlemeli, manyetik kartlı geçiş kontrol sistemleri
* Otomatik geçiş sistemleri ( Otomatik kapı sistemlerinin hemen her türlüsü, turnikeler, hidrolik bariyerler)
* Xray cihazları
* Metal dedektörü(el tipi veya avm girişlerindeki kullanılan tipten)
Aklıma gelenler bunlar. Güvenlik sistemleri dalının, dala özel müfredatı kabaca böyle.
Hocam okul önlerinde para ile danışmanlık yapanların, tercih formu dolduranların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Elektronik seçmek isteyip bunu elektronik ile ilgili bir foruma sormak bence diğer saydıklarımın yanında çok masum bir soruDal seçimi başkasının seçimi ile yapılacak bir şey değil bence. Dalı seçecek kişinin her dalı araştırıp hangi dalda neler yapılır artısını ve eksisini görmesi ve kendisinin hangisine daha yatkın olduğunu bilmesi lazım. Yani her koyun kendi bacağından asılır. Elektronikçi der elektrikte ii para var onu seç ama bilmez ki onun da kendi içinde ki zorlukları nedir. Elektrikçi der elektroniği seç iyi para var o bilmez ki elektroniğin içinde ki zorlukları. vs vs
Ben size cevap yazmıştımBölümün dalları konuyu açan üye tarafından değiştirildi. Dolayısıyla verdiğiniz cevaplar yanlışa düştü
Ben aldım cevabımı. Teşekkür ederim.Ben size cevap yazmıştım
Sanki savunma elektronik sistemleride uygun gibi.Ama okulundaki dallar arasında sana uygun olanları endüstriyel bakım onarım ile elektronik ve haberleşme gibi görünüyor.