Darbeli matkaplarda kullanilan rulmanlar.


4:27 - 5:44 zaman araligindaki goruntu gercekten de makinenin cekilmis bir videosu mu yoksa animasyon yoluyla uretilmis bir video mu bilemiyorum.

Bu zaman araliginda makinanin cikarttigi sesleri duymayi beklerdim. Ses olsaydi cikacak sesler motor, rulman, kazima ucu vs hakkinda ufak ufak ip uclari verebilirdi.

Yaptigim kazimalarda ortalik bakir ve pcb malzeme talasi ile doluyor ustelik bakir yollarin kenarlarinda capak oluyor. Ancak kazinmis pcb yi su altinda zimparalayinca guzel bir goruntu cikiyor.

Videodaki makinede hic mi talas cikmiyor. Cikiyorsa da emici cok mu mukemmel anlamadim gitti.

Hele hele yollar o kadar mi guzel kazinir?

Animasyon mu gercekmi konusunda cok ciddi suphelerim var.
 
Son düzenleme:
Wegstr ile farklı bir kullanıcının yaptığı PCB yi gördüm bir youtube videosunda. Firmanın videolarındaki PCB kalitesi ile arasında çok fark vardı. Daha çok bazı Türklerin youtube'da Çin CNC'si ile yaptığı PCB'lere benziyordu. Şimdi hazırda video linki yok elimde ama seyrettiğimi kesin hatırlıyorum.
 
lpkf de rsimdeki turbo salyangozuna benzeyen parca motorun govdesine monteli ve yandan cikan boruyada emis supurgesi bagli, zaten kazima islemi sirasinda bu metal parca bakir yuzeyin uzerinde surekli yapisik bir halde silme islemide yapiyor, bize donuk kucuk yariktan uc degisimi yapiliyor ve agzindaki surgulu bir kapak kapatiliyor, vakum olmazsa talas bu malzemenin icine doluyor, tum islemler esnasinda ortalik hep piil piril.
 

Ekler

  • figure23.gif
    figure23.gif
    280.1 KB · Görüntüleme: 85
Peki siz LPKF kullanmis birisi olarak Wegstr videolarina ne diyorsunuz? Gercek bir cekim olabilir mi?
 
bilmem kullanmadim videodaki gibi kaziyorsa helal olsun ama lpkf bundan biraz daha hizli kaziyor, ve gurultu hat safhada, hele kenarlari keserken resmen makina aniriyor, sanki sunta keser gibi bir ses cikiyor, burda birazda is ucta bitiyor, aletin uclari cok keskin, kor ucu takincada ses artiyordu.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,880
Mesajlar
100,270
Üyeler
2,491
Son üye
djkop

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top