Deneyap platformu için eğitmen aranıyor

taydin

Timur Aydın
Staff member
Tübitak'tan gelen aşağıdaki duyuruyu paylaşayım.

1626090197151.png

Güzel proje ama insan mutlu olduğu işi yapar.
Yani oraya eğitime gitmektense atölye kurulsa, belli başlı aletler olsa, multimetre, osiloskop vs, gibi ve meraklılar oraya derse değil de aklındaki projeyi gerçekleştirmeye gitse, oradaki eğitmen de bilgisi dahilinde yardımcı olsa en çok böyle işe yarar.

Benim tahminim buraya başvuru yapıyorsun, dersler başlayınca gidiyorsun, o günkü konu neyse onu işliyorsun. Temel elektronik, komponentlerin tanınması gibi konular işlenebilir ama bir adım öteye gidildiğinde herkesin kendi fikrine yönelmesi gerekir. Bir tek konuyu farklı farklı fikirleri olan 20 kişiye dayatmanın bir manası yok.

Tabi kursun içeriğini gerçekten bilmiyorum. Tahminen böyledir diye yorum yaptım. Belki de benim dediğim gibi işliyorlardır konuları.

Daha önce hiç yoktu. O açıdan bakarsan mutlaka doğru yolda atılmış bir adım. Tabi kimisi öğrenmek için gidecektir, kimisi de sertifikayı alayım özgeçmişime koyayım diye gidecek, kimisi de anası babası tarafından zorla gönderildiği için gidecek ve orada sırf lay lay lom vakit öldürecek.

Sanıyorum her çocuk aynı tornadan çıkmıyor. Sadece temel düzeyde bilgi veriliyor ki bence çok önemli.

Bir de şu var sitelerindek galeri bölümüne bakıldığında çocukların çalıştığı farklı farklı projeler görülüyor.

Forum istatistikleri

Konular
8,272
Üyeler
3,287
Son üye
Leon74

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back