EasyEDA hakkında..

Eagle kullaniyorum fazlasiyla memnunum, ancak onumuzdeki yillarda Eagle abonelik usulune gececegini duyurmustu.
Daha once Eagle kullanip sonrasinda EasyEDA'ya gecen var mi?

Onerirmisiniz?

Esasen Eagle'i begenmemin ana sebebi ulp programlamaya izin vermesi. EasyEDA'ya gectigimde benzeri programlama ortami var mi?

Eagle kullaniyorum fazlasiyla memnunum, ancak onumuzdeki yillarda Eagle abonelik usulune gececegini duyurmustu.
Daha once Eagle kullanip sonrasinda EasyEDA'ya gecen var mi?

Onerirmisiniz?

Esasen Eagle'i begenmemin ana sebebi ulp programlamaya izin vermesi. EasyEDA'ya gectigimde benzeri programlama ortami var mi?
Ben Eagle fanı idim. Autodesk aldıktan sonra hoşuma gitmedi.
Kicad ve EasyEDA arasında kaldım. Ancak EasyEDA kazandı.
Ayrıca eski Eagle dosyalarımı içine alıp, istersem düzenleyebiliyorum.
EasyEDA Pro kullanıyorum. Bunun en sevdiğim özelliği, kartı tasarlarken arkasını çevirebiliyor olmam. Kütüphane kısmı biraz zayıf. Gerekirse çizim, standart uygulamaya aktarılabilir.

Eagle ULP kısmını bilmiyorum. Bir kaç kez kullandım. Sanırım direnç isim sıralaması yapmıştım. Sanırım ULP buydu.

Çok fazla malzeme yoksa elimle isimleri ve değerleri düzenliyorum. Değilse pek takmıyorum. Sadece arşiv olması açısından mutlaka malzeme değerlerini kaydediyorum.

Eğer JLCPCB'ye sipariş yapacaksam, bir kaç tıklamayla hallediyor uygulama. Ama elde basacaksam; katmanları seçip direkt baskı almak ya da PDF, vb. vektör grafik dosyası olarak aktarmak mümkün.

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back