Elektronik konusunda youtube ta video çeken elektronikçi arkadaşlar var mı?

kudretuzuner

Aktif Üye
Merhaba, uzun süredir çalıştığım projemin prototipini bitirdim. Gayet güzel istediğim gibi çalışıyor. Bu çalışmalarımı zaman zaman cep telefonu ile basit ve de kalitesiz bir şekilde görüntülerini almıştım. Kutuladığım bu prototip çalışmamı kendi çenemde uygulayarak demostratif bir video hazırlamak istiyorum. Bu uygulama için en az 2 kanallı osiloskobu olan varsa sinyal frekanslarını da gösterebileceğimiz youtuba çekim yapan kamerası ekipmanı olan ve de bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan destek beklemekteyim. Bu arada her "zahmetin bir de nimeti olacaktır" düşünce ile özelden bana ayrıca da yazabilirler. Teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.

Kudret bey merhaba bende hem portatif hem de masaüst 4 kanal skoplar ve çekim için ekipman (telefonlar ve canon eos m50) mevcut. youtube yayını yapmıyorum veya daha önce benzeri bir iş yapmadım ama mantığı bellidir bir iki denemede çözeriz diye düşünüyorum. hatta portatif skobum ekran görüntüsünü video olarak kendi de capture edebiliyor. maddi bir beklentim yoktur. yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.

1771937667083.png
1771937729652.png

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,938
Üyeler
3,600
Son üye
eczomer

Son kaynaklar

Back