Burada kullanıcıya duyulması gereken güven var da moderatöre, admine duyulması gereken güven yok mu?
Hesabını kapatmak isteyen yazar yetkiliye gereği yapılır. Kimse de yapmam demez. Misal
@Omega abi zamanın da birine sinirlendi bana mesaj attı "Benim hesabımı kapat" diye. Bende derdini dinledim kapattım.
Misal yamyam abi. Taydin abiye kızdı bütün mesajlarını kendisi silip gitti. Şimdi o konulara bakın parça pinçik. Bir mesajın devamında alakasız başka mesaj var. Şimdi ne oldu? Arada bir gelip yazıyor. Kimse de neden gittin, neden geldin diye hesap sormuyor. Sormamalı da tabi ki. Ama ne oldu konu bütünlüğü bozuldu. Gitmek isteen bütün mesajlarını sildirmektense telif hakkı olabileceklerin silinmesini ister yönetici de siler.
Ben bu güne kadar 3400 mesaj yazmışım. Hadi kızdım bütün mesajları sildim gittim. Forum oldu karınca yuvası. Peki foruma giren adam demeyecek mi bu ne biçim forum daldan dala atlıyor diye?
Şahsi fikrim. Editleme 2 gün olsun. Sonrasında düzenlemek isteyen yetkiliye mesaj atsın. Zaten moderatörler bu işler için vardır.
Ben her açılan konuyu takip ediyorum. Forumda okumadığım konu-mesaj yok. Bazılarınız muhtemelen telefondan yazarken yanlış harflere basıyorsunuz, bazı yeni arkadaşlar resim ekliyor ama sayfaya koymuyor yada eklemeyi bilmiyor. 90% 'ımız konu açarken etiket eklemiyor.
Siz farkediyor musunuz bilmiyorum ama ben bütün bunları elimden geldiğince girip girip düzeltiyorum.
Siz istiyorsunuz ki forum da az ama öz kişiler olsun. Sapla, samanla uğraşmayalım (Burada kastettiğim insanlar değil), bildiğimizi yazalım, bilmediğimizi sorup çıkalım. Ama benim buradaki hedefim taydin abi ile aynıdır. Bilgiyi herkesle paylaşmak, herkese ulaştırmak, zamanı geldiğinde herkesin birbirine tavsiye ettiği büyük bir yer olmak.