O Omega Aktif Üye Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 2,065 17 Ocak 2020 #1 Demin foruma ilk defa telefonumdan girdim.Deminden beri telefondan nasıl çıkılacağını bulamadım (Bu arada mesaj yazarken üstteki ikonların hiç biri aktif değil)
Demin foruma ilk defa telefonumdan girdim.Deminden beri telefondan nasıl çıkılacağını bulamadım (Bu arada mesaj yazarken üstteki ikonların hiç biri aktif değil)
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,821 17 Ocak 2020 #2 Google chrome ile mi denedin? yoksa safari mi?
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,821 17 Ocak 2020 #4 Sanırım editörde mobil arayüze özgün yapılandırma gerekiyor. O kadar çok ayar var ki, hangisinin ne işe yaradığını önce anlamam lazım.
Sanırım editörde mobil arayüze özgün yapılandırma gerekiyor. O kadar çok ayar var ki, hangisinin ne işe yaradığını önce anlamam lazım.
O Omega Aktif Üye Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 2,065 17 Ocak 2020 #5 Tamam Bunu tasarlayanlar default olarak "Loggoff" u koymaları lazımdı .Giren ,çıkmayacakmı forumdan
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,821 17 Ocak 2020 #6 Bir test kullanıcı ile denedim. Login olduktan sonra kullanıcı ismine dokununca bir kutu çıkıyor ve o kutuda logout var.
Bir test kullanıcı ile denedim. Login olduktan sonra kullanıcı ismine dokununca bir kutu çıkıyor ve o kutuda logout var.
Gokrtl Gökhan Kartal (TeknoDay) Staff member Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 12,917 17 Ocak 2020 #7 Omega dedi ki: Tamam Bunu tasarlayanlar default olarak "Loggoff" u koymaları lazımdı .Giren ,çıkmayacakmı forumdan Genişletmek için tıklayın... Çıkış işlemi aşağıdaki gibidir. Butonlar bende çalışıyor. Chrome kullanıyorum.
Omega dedi ki: Tamam Bunu tasarlayanlar default olarak "Loggoff" u koymaları lazımdı .Giren ,çıkmayacakmı forumdan Genişletmek için tıklayın... Çıkış işlemi aşağıdaki gibidir. Butonlar bende çalışıyor. Chrome kullanıyorum.