Forumda arama yaparken önemli bir ayrıntı

taydin

Timur Aydın
Staff member
Katılım
24 Şubat 2018
Mesajlar
21,726
Bu forumun arama özelliğinin hiç beklemediğim bir şekilde çalıştığını farkettim. Örneğin konu başlığında "temizlenir" kelimesi geçen bir konuyu aratmak için "arama" kutusunda "temiz" yazıyorum, ama istediğim konuyu bulamıyor.

Xenforo'ya yazdım ve şu cevabı verdiler: temiz harf dizisini içeren bir kelimeyi aratmak için aramayı temiz* diye girmek gerekiyor (sondaki yıldıza dikkat). Hakikaten o şekilde aratınca istediğim konu hemen bulunuyor.
 
Kiralik sunucu hizmeti aldığım turhost.com firması büyük bir teknik sorun yaşadı herhalde. Garanti bankası da herhalde turhost kullanıyor olmalı, onlar da aynı saatlerde hizmet veremedi.
 
elektronik projelerin de turhost kullandığını biliyorum :D

picproje de demekki turhost kullanıyor. Bu firma Türkiye'nin iyi hosting'cilerinden, ama işte bazan oluyor demekki böyle şeyler. Umarım çok sık olmaz.
 
Garanti hala göçük. Biz iyi kurtarmışız :p
 
Abi garantiye de halen erişim yokmu.Ben mobil uygulamasını sıkınıtısız bir şekilde kullanıyorum.
 
Hmm ben VPN ile bağlanıyordum. Şimdi VPN siz bağlandım çalıştı.

Fransız OVH firmasından bir kiralik VPS var bende, ona VPN server kurdum ve o şekilde kullanıyorum. Ayda sadece 4 dolar. Ama tabi ucuz olduğu için, dünyadaki bütün spamciler ve botlar da bu firmanın servislerini kullanıyorlar. O yüzden de aşama aşama herkes OVH IP lerini kara listeye eklemeye başladı. Bana yeni bir VPS lazım olacak ...
 
Hatta garantinin sitesinin çökmesine sebep olan DOS saldırısı da büyük ihtimalle işte böyle ucuz VPS'lerden yapılmıştır. O yüzden adamlar bismillah hemen bütün IP leri banlamışlar :)
 
Hatta garantinin sitesinin çökmesine sebep olan DOS saldırısı da büyük ihtimalle işte böyle ucuz VPS'lerden yapılmıştır. O yüzden adamlar bismillah hemen bütün IP leri banlamışlar :)
Abi bu garantinin erişim olmamasının nedeni nedir.Garantiye mi saldırı oldu.Bu gibi durumda bizim hesaplarıda patlatma durumları varmı.
 
Muhtemelen siber saldırı. Kendilerinin dediğine göre "aşırı kullanım", ama nasıl oluyor da dünden bugüne aşırı kullanım oluyor? Bir günde müşteri sayısı iki katına mı çıktı?

Ve çok büyük ihtimalle bizim batılı müttefiklerin organize ettiği birşey. Bizimle sahada başedemeyeceklerini biliyorlar, o yüzden mecbur böyle yöntemlere başvuruyorlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,787
Mesajlar
98,990
Üyeler
2,464
Son üye
s4met

Son kaynaklar

Son profil mesajları

cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Kesici/Spindle hızı hesaplamak için SpreadSheet UDF'leri kullanın, hesap makinesi çok eski kalan bir yöntem :)
Dr. Bülent Başaran,
Elektrik ve Elektronik Mühendisi
Yonga Tasarım Özdevinimcisi
Üç güzel "çocuk" babası
Ortahisar/Ürgüp/Konya/Ankara/Pittsburgh/San Francisco/Atlanta/Alaçatı/Taşucu...

Back
Top