E erkanii12 Yeni Üye Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 3 25 Kasım 2023 #1 Fotoğraftaki parçanın ismi nedir ve nereden temin edebilirim ?
A ay_erdi Üye Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 70 26 Kasım 2023 #3 Merhabalar, Karaköyde elektronik malzeme olarak herleyi bulabildiğiniz bi mağaza dükkan varsa adını paylaşabilir misiniz ? Zira daha önce 10nf smd 402 kılıf kondansatöre ihtiyacım oldu.Hiç bi yerde bulamadım ,hoş girdiğim dükkanlarda suratıma bakan da olmadı. Bi dükkanda buldum o da komple 10.000 lik makara satmak istedi.Onu da ben kabul etmedim ayrıldım.
Merhabalar, Karaköyde elektronik malzeme olarak herleyi bulabildiğiniz bi mağaza dükkan varsa adını paylaşabilir misiniz ? Zira daha önce 10nf smd 402 kılıf kondansatöre ihtiyacım oldu.Hiç bi yerde bulamadım ,hoş girdiğim dükkanlarda suratıma bakan da olmadı. Bi dükkanda buldum o da komple 10.000 lik makara satmak istedi.Onu da ben kabul etmedim ayrıldım.
volta Kıdemli Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1,910 26 Kasım 2023 #4 Direncin üzerinde rakam şeklinde bir kod olması lazım okuyabiliyorsanız oradan direncin değeri ortaya çıkar. Ona göre internetten bulma şansınız olabilir.
Direncin üzerinde rakam şeklinde bir kod olması lazım okuyabiliyorsanız oradan direncin değeri ortaya çıkar. Ona göre internetten bulma şansınız olabilir.