Ahmet
S38>S85
Forumda tanıştığım abilerim/kardeşlerim biliyordur çoğu ihtiyacı erteleyip gerekçe olarak da bunu alacağıma (x işlemciden, x entegreden şu kadar alırım) diyordum fakat artık sabrım taştı bahaneler anlamsız gelmeye başladı o saydığım entegreleri işlemcileri aldım.
Sıcak havayı iyi kötü hallettim sıcak hava kolu alıp kontrolcü yapsam aynı paraya gelecekti güzel bir indirim ve kupon kodu ile halletik.
Sıra geldi güç kaynağına birkaç alternatif buldum bunlardan birkaç tanesi tamamen markayı sevdiğim için listeye girdiler diğerleri de kullanıp memnun olanlardan duyduklarım.
Bu owon tamamen owon sevdiğim için listede kullanan tanıdık bulamadım fiyat olarak da en pahalıları;
Bu hantek iş yerinde tanıdığım bir abi evde kurduğu küçük atölyesinde kullanıyor:
saatalerce 5A çektiğini ve cihazın hiç sorun çıkarmadığını çok memnun olduğunu söylüyor
UNIT kullanıp memnun olan var;
Buda forumun çoğunluğunun kullandığı korad en uygunu;
Sıcak havayı iyi kötü hallettim sıcak hava kolu alıp kontrolcü yapsam aynı paraya gelecekti güzel bir indirim ve kupon kodu ile halletik.
Sıra geldi güç kaynağına birkaç alternatif buldum bunlardan birkaç tanesi tamamen markayı sevdiğim için listeye girdiler diğerleri de kullanıp memnun olanlardan duyduklarım.
Bu owon tamamen owon sevdiğim için listede kullanan tanıdık bulamadım fiyat olarak da en pahalıları;
OWON SPE3103 SPE6103 Tek Kanallı Programlanabilir Ayarlanabilir DC Güç Kaynağı Gerilim Regülatörü Mini Laboratuvar Güç Kaynağı
Yalnızca US$168.19, en iyi OWON SPE3103 SPE6103 Tek Kanallı Programlanabilir Ayarlanabilir DC Güç Kaynağı Gerilim Regülatörü Mini Laboratuvar Güç Kaynağı online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Bu hantek iş yerinde tanıdığım bir abi evde kurduğu küçük atölyesinde kullanıyor:
saatalerce 5A çektiğini ve cihazın hiç sorun çıkarmadığını çok memnun olduğunu söylüyor
Hantek 35V / 6A LED Dijital Ayarlanabilir DC Güç Kaynağı Lab Güç Kaynağı Gerilim Regülatörü Anahtarlı Güç Kaynağı
Yalnızca US$130.81, en iyi Hantek 35V / 6A LED Dijital Ayarlanabilir DC Güç Kaynağı Lab Güç Kaynağı Gerilim Regülatörü Anahtarlı Güç Kaynağı online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
UNIT kullanıp memnun olan var;
Unit Unı-t Utp 3315 Tfl-ıı 30v 5a 4 Dijit Ayarlı Güç Kaynağı + Prob Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Unit Unı-t Utp 3315 Tfl-ıı 30v 5a 4 Dijit Ayarlı Güç Kaynağı + Prob Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Buda forumun çoğunluğunun kullandığı korad en uygunu;
Son düzenleme: