Hantek dso2c10 hack ile dso2d15 yapma

DSO2C10 da dikey rotary enkodere basınca "ince ayar" moduna giriyor mu?

Normalde dikey kademe 1, 2, 5 diye gider. Eğer rotary'de buton varsa çok daha ince adımlarla değiştirilebiliyor olabilir. Varsa faydalı bir özellik.

Ama ekran kenarındaki menüden değiştirilebiliyor. Div seçeneğinde coarse-fine diye ayar var.
Bundaki kanal başına ayrı encoder olması kullanımı kolaylaştırıyor. Siglente göre kullanımı daha kolay diğer yönlerden de. Hantekte menüler arasında kaybolmuyorsun. İstediğin ayara daha çabuk erişiyorsun. Daha basit olmasının avantajları da var bu bakımdan. AWG'si ile beraber paranın alabileceği en fiyat/perfomans cihaz olabilir atölye için.

Hack işlemi ne işe yarıyor ondan bahsedeyim benim cihazım en ucuz olan model 100mhx ve sinyal jeneratörü yok bu hack işlemi ile cihaz 150mhz oluyor ve en önemlisi 25mhzlik sinyal jeneratörü de aktif oluyor
Merhaba...
Sorunsuz çözümlediğinize sevindim. İyi günlerde kullanın...
Ana kartın üretim tarihi nedir, yazabilir misiniz lütfen?

Aynı şeyi bende yaptım ve gayret stabil çalışıyor. + Olarak alüminyum soğutucu ile ısı sorununun önüne bir tık geçmiştim.

Üretim tarihinden ziyade ana kart üzerinde bulunan malzemelerin tam olması önemli. Eğer satın alacaksanız biraz risk işi tabii.
DSO2D15 yazıyorsa tüm bileşenlerin yerli yerinde olacağını düşündüm. Yükseltme yaparsam mutlaka fan ve soğutucu ile ilgili bileşenleri destekleyeceğim...
Üretim tarihini ya da seri numarasını ve nereden aldığınızı paylaşabilir misiniz rica etsem?..
Teşekkürler...

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,092
Üyeler
2,874
Son üye
o9uz

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Back