Ne için sordunuz ?DSO2C10 da dikey rotary enkodere basınca "ince ayar" moduna giriyor mu?
Hayır yokNormalde dikey kademe 1, 2, 5 diye gider. Eğer rotary'de buton varsa çok daha ince adımlarla değiştirilebiliyor olabilir. Varsa faydalı bir özellik.
Merhaba...Hack işlemi ne işe yarıyor ondan bahsedeyim benim cihazım en ucuz olan model 100mhx ve sinyal jeneratörü yok bu hack işlemi ile cihaz 150mhz oluyor ve en önemlisi 25mhzlik sinyal jeneratörü de aktif oluyor
Üretim tarihinden ziyade ana kart üzerinde bulunan malzemelerin tam olması önemli. Eğer satın alacaksanız biraz risk işi tabii.Merhaba...
Sorunsuz çözümlediğinize sevindim. İyi günlerde kullanın...
Ana kartın üretim tarihi nedir, yazabilir misiniz lütfen?
DSO2D15 yazıyorsa tüm bileşenlerin yerli yerinde olacağını düşündüm. Yükseltme yaparsam mutlaka fan ve soğutucu ile ilgili bileşenleri destekleyeceğim...Üretim tarihinden ziyade ana kart üzerinde bulunan malzemelerin tam olması önemli. Eğer satın alacaksanız biraz risk işi tabii.
Nereden aldınız DSO2C10'u?Aynı şeyi bende yaptım ve gayret stabil çalışıyor. + Olarak alüminyum soğutucu ile ısı sorununun önüne bir tık geçmiştim.