T&M
Üye
senin sorunun ne birader@elektroboard
Kamitekno ya da başka bir firmayı tercih etmeni öneririm.
senin sorunun ne birader@elektroboard
Kamitekno ya da başka bir firmayı tercih etmeni öneririm.
stoğumuzda mevcut. yarın ararsanız arkadaşlar yardımcı olur, www.t-m.com.tr
senin sorunun ne birader
sen çok terbiyesiz ve yalancı bir adamsın, bize yaptıklarını sende biliyorsun yinede iyi niyetle yanaştık sana ama sen cevap vermeye bile tenezzül edilecek bir adam bile değilsin. Bizim hakkımızda konuşma bundan sonra100.000 TL bandında alışveriş yaptığın T&M ye güvenirsin ama cihaz seri numarası değiştirip başka bir model olarak yedirmeye çalışır.
Sıfır diye ikinci el ya da kutusu açılmış ürünü itelemeye çalışır. Ürünlerdeki sorunu farkedip geri iade etmek isteyince git gel kargo ücretlerini de sana ödetirler, gelen ürün de içine sinmez ama tiksindiğin için yetinmek zorunda kalırsın, arkandan bir de dedikodunu yaparlar. Bulaştığına bin pişman olursun
Bunca maceradan sonra pardon ama senin işletmeni önermem mi gerekiyor?
hadi koçum yoluna yalancısın, WhatsApp kayıtların duruyorAsıl terbiyesiz ve yalancı olan sensin.
Yukarıda yazdıklarımı iyi okumadın galiba hafızanı tazele istersen.
Sıfır ürün diye satıyorsun ikinci el ürün yollarsan susacak değiliz herhalde, ne iyi niyetinden bahsediyorsun sen ya senden tona ürün almışım
En son Jbc havya istasyonu ve aksesuarları için 25.000 TL nakit yolladım. 2-3 kere ürün git gel oldu çünkü boyası atmış ürün ikinci el ürün yolladınız birde iyi niyetten bahsediyor.
İnsan biraz utanır mesaj atarken, affedersin ama karşında aptal mı var senin? Üste çıkmaya çalışman da bir tuhaf.
ben iyi bilirim ahlakı, senden öğrenecek değilim, düşük üslup karşındakine göre uygulanan birşey, sen daha önce tomarla laf saydığın ahlaksız dediğin firmaları öneriyorsun insanlara, sen benim müşterim falan değilsin, 40 yıllık iş hayatımda senin gibi biri olmadı hiç, bu son mesaj seninle bir daha muhattap olmam sende istersen benimle olmaSen o düşük üslubunla sıyrılamazsın, ayrıca senin koçun da değilim, benim paramla evine ekmek elemanlarına maaş verdin, hadi bakalım, müşteri ahlakını iyi öğren.