Kendi WhatsApp yazışmalarını ifşa edip, yazışmalarda gördüğümüze istinaden sağlıklı biri zannedip destek çıktığımız biri, devamında ifşa ettiği mesajları silip bizi (ben dahil, destek çıkan üyeleri) günün sonunda sanki bir tarafmışız gibi ortada bıraktı. Tanıdıkça "belki de firma zaten haklıydı" dedirtti. Fakat günün sonunda durduk yerde firma ile de biz kötü olduk.
İşin daha da enterasanı, o ifşayı yapana kadar muhatap dahi alınmamış biri, bugün tutmuş ifşa ettiği firmayı öneriyor. Diğerini de yeriyor.
Tek marifeti üç kuruş fazla harcayabildiği için hava atıp, ortalığı karıştırmak.
Sanıyor ki darphanede sadece onun cebindeki kadar para basılıyor...
Ortalığı karıştırmakda o kadar yetenekli ki 6-7 senedir keyifle büyümesine katkıda bulunduğum 3-4 sene de yöneticisi olduğum forumdan soğudum.
Böyle birini ne kadar dikkate alırsanız, o kadar ciddiye alın.
---
Ben forum aracılığı ile tanıştığım
@T&M ile 10 kalemden fazla üst seviye cihaz alışveriş yaptım.
Tektronik cihazlarla bu işlere başlamış, bugün de ürünlerini iyi tanıyan, kendini çok iyi yetiştirmiş, işine hakim biri. Her türlü teknik desteği de sorunsuz alıyorum.
Hatta bendeki Almanya'dan getirttiğim SDM3065X için her danıştığım soruya, -benim satmadığım cihaz demeden- destek verdi, ücretsiz orijinal prob bile gönderdi. Bir zahmet bende kargo parasını ödedim...
Benim şahsi tavsiyem, gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilir.