Hantek HDM3065 mı yoksa Siglent SDM3065X'mi

stoğumuzda mevcut. yarın ararsanız arkadaşlar yardımcı olur, www.t-m.com.tr

@T&M nin Test ve Mühendislik firmasından 20 bin avronun üzerinde alışverişim oldu. Hiçbir sorun yaşamadım. Sattığı malı çok iyi tanıyan bir esnaf. Hem forumda hem kendi çevremde bu firmadan alış veriş yapan başka kişiler tanıyorum, hepsinden bu firma ile ilgili iyi şeyler duyarsın. O yüzden kendin firma ile temasa geç, kendin karar ver.

senin sorunun ne birader

100.000 TL bandında alışveriş yaptığın T&M ye güvenirsin ama cihaz seri numarası değiştirip başka bir model olarak göndermeye çalışır. :mad:
Sıfır diye ikinci el ya da kutusu açılmış ürünü itelemeye çalışır. Ürünlerdeki sorunu farkedip geri iade etmek isteyince git gel kargo ücretlerini de sana ödetirler, gelen ürün de içine sinmez ama tiksindiğin için yetinmek zorunda kalırsın, arkandan bir de dedikodunu yaparlar. Bulaştığına bin pişman olursun

Bunca maceradan sonra pardon ama senin işletmeni önermem mi gerekiyor?

100.000 TL bandında alışveriş yaptığın T&M ye güvenirsin ama cihaz seri numarası değiştirip başka bir model olarak yedirmeye çalışır. :mad:
Sıfır diye ikinci el ya da kutusu açılmış ürünü itelemeye çalışır. Ürünlerdeki sorunu farkedip geri iade etmek isteyince git gel kargo ücretlerini de sana ödetirler, gelen ürün de içine sinmez ama tiksindiğin için yetinmek zorunda kalırsın, arkandan bir de dedikodunu yaparlar. Bulaştığına bin pişman olursun

Bunca maceradan sonra pardon ama senin işletmeni önermem mi gerekiyor?
sen çok terbiyesiz ve yalancı bir adamsın, bize yaptıklarını sende biliyorsun yinede iyi niyetle yanaştık sana ama sen cevap vermeye bile tenezzül edilecek bir adam bile değilsin. Bizim hakkımızda konuşma bundan sonra

Asıl terbiyesiz ve yalancı olan sensin.
Yukarıda yazdıklarımı iyi okumadın galiba hafızanı tazele istersen.

Sıfır ürün diye satıyorsun ikinci el ürün yollarsan susacak değiliz herhalde, ne iyi niyetinden bahsediyorsun sen ya senden tonla ürün almışım

En son Jbc havya istasyonu ve aksesuarları için 25.000 TL nakit yolladım. 2-3 kere ürün git gel oldu çünkü boyası atmış ürün ikinci el ürün yolladınız birde iyi niyetten bahsediyor.

İnsan biraz utanır mesaj atarken, affedersin ama karşında aptal mı var senin? Üste çıkmaya çalışman da bir tuhaf.

Son düzenleme:
Asıl terbiyesiz ve yalancı olan sensin.
Yukarıda yazdıklarımı iyi okumadın galiba hafızanı tazele istersen.

Sıfır ürün diye satıyorsun ikinci el ürün yollarsan susacak değiliz herhalde, ne iyi niyetinden bahsediyorsun sen ya senden tona ürün almışım

En son Jbc havya istasyonu ve aksesuarları için 25.000 TL nakit yolladım. 2-3 kere ürün git gel oldu çünkü boyası atmış ürün ikinci el ürün yolladınız birde iyi niyetten bahsediyor.

İnsan biraz utanır mesaj atarken, affedersin ama karşında aptal mı var senin? Üste çıkmaya çalışman da bir tuhaf.
hadi koçum yoluna yalancısın, WhatsApp kayıtların duruyor

Sen o düşük üslubunla sıyrılamazsın, ayrıca senin koçun da değilim, benim paramla evine ekmek elemanlarına maaş verdin, hadi bakalım, müşteri ahlakını iyi öğren.
ben iyi bilirim ahlakı, senden öğrenecek değilim, düşük üslup karşındakine göre uygulanan birşey, sen daha önce tomarla laf saydığın ahlaksız dediğin firmaları öneriyorsun insanlara, sen benim müşterim falan değilsin, 40 yıllık iş hayatımda senin gibi biri olmadı hiç, bu son mesaj seninle bir daha muhattap olmam sende istersen benimle olma

Benim hobi masama harcadığım para yüzbinlerce lira ve harcamaya da devam ediyorum, para ile ilgili sorunum yok.

Çeşit çeşit firmadan alışveriş yaptım ve yapıyorum, neden onlara bir laf etmiyorum da seninle muhatap olmak zorunda kalıyorum, bu firmaların içinde totalde en çok para harcadığım işletme T&M ama en çok sorun yaşadığım tek firma da T&M.

Mesajların paylaşımı yasal olarak sıkıntı yaratır. İnsanların bireysel sıkıntısını dile getirmesinde bence bir sıkıntı yok yalnızca ticari işletme üzerinde yorum yaparken dikkat etmek gerekli, TM ile benimde alışverişim oldu hiç bir sıkıntı çekmedim. İlgili ve size ihtiyacınız olan ürünü satma yanlısı bir firma, ben bireysel olarak tavsiye ederim. Lütfen olayı kavga boyutuna çekmeyin.

T&M nin iyi bir esnaf olduğunu @taydin ile de konuşmuştuk önceden ve işletmeyi buldum iyi bir işletme demiştim.kendi kendime, bayağı bir alışveriş yaparım diyordum hatta.

Ta ki son alışverişe kadar sonra kara kedi girdi sanki.

Kimseyle bir alıp veremediğim yok yaşadıklarımı yazıyorum

amator ruhun on planda tutuldugu bagimsiz bi forumda kurumsal (ticari) uyelikleri ilkesel olarak dogru bulmuyorum.

Kendi WhatsApp yazışmalarını ifşa edip, yazışmalarda gördüğümüze istinaden sağlıklı biri zannedip destek çıktığımız biri, devamında ifşa ettiği mesajları silip bizi (ben dahil, destek çıkan üyeleri) günün sonunda sanki bir tarafmışız gibi ortada bıraktı. Tanıdıkça "belki de firma zaten haklıydı" dedirtti. Fakat günün sonunda durduk yerde firma ile de biz kötü olduk.

İşin daha da enterasanı, o ifşayı yapana kadar muhatap dahi alınmamış biri, bugün tutmuş ifşa ettiği firmayı öneriyor. Diğerini de yeriyor.

Tek marifeti üç kuruş fazla harcayabildiği için hava atıp, ortalığı karıştırmak.

Sanıyor ki darphanede sadece onun cebindeki kadar para basılıyor...

Ortalığı karıştırmakda o kadar yetenekli ki 6-7 senedir keyifle büyümesine katkıda bulunduğum 3-4 sene de yöneticisi olduğum forumdan soğudum.

Böyle birini ne kadar dikkate alırsanız, o kadar ciddiye alın.

---

Ben forum aracılığı ile tanıştığım @T&M ile 10 kalemden fazla üst seviye cihaz alışveriş yaptım.

Tektronik cihazlarla bu işlere başlamış, bugün de ürünlerini iyi tanıyan, kendini çok iyi yetiştirmiş, işine hakim biri. Her türlü teknik desteği de sorunsuz alıyorum.

Hatta bendeki Almanya'dan getirttiğim SDM3065X için her danıştığım soruya, -benim satmadığım cihaz demeden- destek verdi, ücretsiz orijinal prob bile gönderdi. Bir zahmet bende kargo parasını ödedim...

Benim şahsi tavsiyem, gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilir.

Son düzenleme:
Bu arada @elektroboard sen 2023 Mart ayında zaten SDM3065X'i aldığını söylemişsin.

Aynı cihazdan tekrar mı alıyorsun?

İnşallah bu bir backlink çalışması değildir.

1768863678937.png

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,819
Üyeler
3,536
Son üye
logicman32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back