Harman Kardon farki

Mikro Step

Kıdemli Üye
Otomobil alirken seceneklerden birisi de ses sistemi icin ilave para verip Harman Kardon sistem taktirilabiliyor.

Gercekten bu marka cihaz verilecek paraya degiyor mu?

Mesela BMW fabrikasinin araclarina koydugu cihazi da siradan bir sistem degildir diye dusunuyorum.

Uygun olması müşteriye bağlı. almadan önce dinleme imkanı olur. Test edilecek müzik örneklerin arabada dinleyince karar verilir.

Aracımda müziğin her tınısını araç ile giderken dahi duyabilirim, aracım bu kadar sessiz, içeriye hiç ses almaz gibi bir durum varsa ve müzik dinlemek sizin için tutkuysa ekstra para verilir, aksi halde ben vermem.

Farklı bir yaklaşımla bozulup tamir edilebilen türleri severim ben, ses mes hava cıva . Arabanın multimedyasını kaç kere söktüm, kaç kere topladım sayısını unuttum. Kullanım ömrü dolmuş banka kartları ile trim sökmekte iyice ustalaşmıştım bir ara. En tatsız tarafı aracın göğsü içine cıvata kaçırmaktı.

Galiba önceki arabalarımdan birinde vardı. (2012 bmw 320d)

En önemli fark: Sesi sonuna kadar açıyoruz. Hiç patlama çatlama olmuyor. Gücü esirgemiyor. Muhtemelen gerekli olanın 10 katı kadar güç verebilecek sistem yapılmış. Hoparlörler dahil

Mesela BMW fabrikasinin araclarina koydugu cihazi da siradan bir sistem degildir diye dusunuyorum.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,022
Üyeler
3,203
Son üye
İskender Zâde

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back