Hazır yapılmışı var...

Sercan

--

Bu ara forumda -neden uğraşıyorsun-, -onun maliyeti hazırından ucuz olur- ve benzeri bir çok "yorum" çok dikkatimi çekiyor.

Hazırı var ve uğraşmak istemiyorsak forumda ne yapıyoruz? Benim aklıma gelen cevaplar var da neyse... :D

Henüz yapılmamış bir şeyi yapıyor olsak makale veya tez olarak yayınlar, doktora alırdık :)

Ama bazen amacı X yapmak olan, bunun için de Y ve Z yapmaya çalışanlar olabiliyor. Bu durumda X'e giden kestirmeler değerli.

Henüz yapılmamış bir şeyi yapıyor olsak makale veya tez olarak yayınlar, doktora alırdık :)

Ama bazen amacı X yapmak olan, bunun için de Y ve Z yapmaya çalışanlar olabiliyor. Bu durumda X'e giden kestirmeler değerli.

Forumda bir iki istisna dışında henüz ticari bir projenin ciddi ciddi tartışıldığına rastlamadım.

Yani foruma konu olan X ve buna giden kısa yol hazırdan/uygun fiyatlasından filan geçiyorsa maceranın ve dahi burada konuştuklarımızın bir anlamı kalmıyor...

Bu senaryo bana şuradan tanıdık geliyor. Genelde kıraathanelerde anlamsız vakit öldürülen yerlerdir. Bu çerçeveden bakınca burası modern kıraathane mi?

Bu "ne uğraşıyorsun, masraf ediyorsun? adam yapmış işte, sorunsuz da çalışıyor, al kullan" lafını duyunca meşhur Türk atasözü aklıma geliyor: Başkasının şeyi ile gerdeğe girilmez :katil1:

Genelde kıraathanelerde anlamsız vakit öldürülen yerlerdir. Bu çerçeveden bakınca burası modern kıraathane mi?

kıraathanenin hizmet amacı tartışılabilir. Bazılarına göre internet te gezinme de vakit öldürme olarak tanımlanabilir. olaya tek bir yönden bakacaksan eğer evet bence burası modern bir kıraathane.... kimi vakit öldürür, kimi kafa dağıtır, kimi bilgi edinir...

Neyse, evet beyler var mı çay isteyen... :D

Guzel bir konu bende belki bir iki konuda hazır ürüne öneride bulundum.

En yakın zamanda Gokhan için uv pozlama cihazi.

Forum istatistikleri

Konular
8,021
Üyeler
3,203
Son üye
İskender Zâde

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back