@taydin
alıyorummm
28962 eklentisine bak
Amazon Amerikadan daha ucuza alabilirsiniz:
28969 eklentisine bak
İptal edip bunu aldım, sorun çıkmaz umarım.
@taydin
alıyorummm
28962 eklentisine bak
Amazon Amerikadan daha ucuza alabilirsiniz:
28969 eklentisine bak
Multimetre de Uni-TAl, pişman etmeyecek bir pense. Amazon'dan mı alıyorsun? Özdisan'da pinleri ve soketleri bulunabiliyor. Bulunmayanları da talep edip getirtebiliyorsun.
Valla ben 1000'e aldım. 2000'e alan düşünsünValla Knipex'in fiyatını gördükten sonra artık PA-09 kelepir kaldı
Bunlar son. Enflasyon düşecekmiş, geçenlerde bir yetkili açıklama yapmıştı. İsmini hatırlamıyorum.Valla ben 1000'e aldım. 2000'e alan düşünsün
(3-5 ayda 1000TL zam nedir yav )
Hayır almadım, set halinde önerin var mı?@coder bu satınalmalardan başka size asıl gerekli olan direnç,kondansatör ,transistor,Opamplar voltaj regülatörleri falan aldınızmı?
Projeye göre alınırda .Bazı komponentler sık kullanıldından bunlara ait elinde stok olması gerekir.Hayır almadım, set halinde önerin var mı?
Ben projeye göre alırım diyordum.
Aslında öğrenmek açısından multimetre ile baksa şimdilik daha iyi olmaz mı abi? Konuyu anlayınca pratik olması açısından Bir tane LCR T4 - T7 Alabilir.Bu arada satın almanız gereken en önemli ölçü aletlerinden birinide yazayım
Google a "Transistor Tester " diye yazın
Bu cihaz kesinlikle eliniz ağaınız olacak
Hangisini alayım diye soracak olursan .Bu konuda @Alt 255 kesin sana en ucuz nerede var yardımcı olabilir
Evet tabiki daha iyi olur.Ama başklangıçta bir transistrün sağlam olduğunu 2-3 saniyede ölçerse daha hızlı devre yapmasına sebep olur.Ayrıca component tester ona taklı olan komponentin ne olduğunu hızlıca anladığından belki direnç diye direnç formunda bobinleri kullanmamasını sağlar. Yada mosfeti transistör diye takmaya çalışmaz gibiAslında öğrenmek açısından multimetre ile baksa şimdilik daha iyi olmaz mı abi? Konuyu anlayınca pratik olması açısından Bir tane LCR T4 - T7 Alabilir.
Bilgilerinizi doğru girdiyseniz (Adres, TC Kimlik No) hiç bir sorun çıkmaz. Kargo ve vergi zaten fiyatın içinde. Teslimat, gümrük vs Amazon halledecek. Sorun çıkarsa da paranızı iade eder.İptal edip bunu aldım, sorun çıkmaz umarım.
Bende LCR T4 var, olmasaydi LCR-TC2 alirdim. Bendeki Turkiye'de 300 TL'ye falan satilirken 90 TL'ye Trendyoldan bulmustum. BU yeni modeller hazir kutulu ve sarjli pili var icinde. Pille falan ugrastirmiyor, kendin kutu yapacagim diye ugrasmiyorsun. Renkli ekran oldukca kaliteli. Ayrica T4'un taniyamadigi bazi triyak, tristor ve zenerleri taniyabiliyor.Bu arada satın almanız gereken en önemli ölçü aletlerinden birinide yazayım
Google a "Transistor Tester " diye yazın
Bu cihaz kesinlikle eliniz ayağaınız olacak
Hangisini alayım diye soracak olursan .Bu konuda @Alt 255 kesin sana en ucuz nerede var yardımcı olabilir
Hepsini bilmiyorum ama çoğu eleman ölçülüyor.Lcr metre ile transistör ölçülmüyormuydu?
Bilgilerinizi doğru girdiyseniz (Adres, TC Kimlik No) hiç bir sorun çıkmaz. Kargo ve vergi zaten fiyatın içinde. Teslimat, gümrük vs Amazon halledecek. Sorun çıkarsa da paranızı iade eder.
Multimetre ile transistör ölçülür ancak biraz karmaşık sayılır .LCR metre ile hiç denemedim ama R konumunda ölçülür.Lcr metre ile transistör ölçülmüyormuydu?
Der de-5000 lcr metre almıştım iş yapmaz mı transistör ölçümünde?Bende LCR T4 var, olmasaydi LCR-TC2 alirdim. Renkli ekran oldukca kaliteli. Ayrica T4'un taniyamadigi bazi triyak, tristor ve zenerleri taniyabiliyor.
LCR-TC2 YükseltilmiÅ Yüksek Hassasiyetli Ãok Fonksiyonlu Diyot Triyot Kapasite Ãlçer ESR TFT Arka IÅık Transistör Test Cihazı LCR Metre - AliExpress 502
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com