Jumper ucu filan da sıkar mı?phoneix contact markasını tavsiye ederim biraz tuzludur ama
Hangisi?
Jumper ucu filan da sıkar mı?phoneix contact markasını tavsiye ederim biraz tuzludur ama
iş yerinde kullandığım crimpfox ama modelini tam hatırlamıyorum gidince bakayımJumper ucu filan da sıkar mı?
Hangi ürün önereceğin?
cat6 yerine dt8 diyafon kablosu kullanabilirsin daha esnek ve sağlam olur
Dupon erkek konnektörlerde CAT 6 ethernet kablosunun tek bir telini sıksam nasıl olur?
Diyofon kablosu o an elimde yok diyelim cat6 olur mu?cat6 yerine dt8 diyafon kablosu kullanabilirsin daha esnek ve sağlam olur
cat6 kablolar tek başınayken eğilip büyüklmeye uygun değil içindeki tel çok ince ve mukavemetsiz, akımsız ve hareketsiz yerlerde evet iş görür ama sökülüp takılacak ve sürekli haereket edecekse kendi izolesi içinde o gıcık plastiğe dolanmış haliyle daha mukavemetliDiyofon kablosu o an elimde yok diyelim cat6 olur mu?
https://www.hatfon.com/urun/uk-3702-08-li-dt-8-duafon-kablosucat6 kablolar tek başınayken eğilip büyüklmeye uygun değil içindeki tel çok ince ve mukavemetsiz, akımsız ve hareketsiz yerlerde evet iş görür ama sökülüp takılacak ve sürekli haereket edecekse kendi izolesi içinde o gıcık plastiğe dolanmış haliyle daha mukavemetli
hatfonu ben çok sevemiyorum ama fiyatı kötü değil.
Fiyat ve yakınlıktan dolayı çankaya bana daha uzak.hatfonu ben çok sevemiyorum ama fiyatı kötü değil.
10 metre alıp tamamını soyup 5-10-15-20cm'lik jumperlar yaparsanız uzun yıllar jumper kablo ihtiyacınız olmaz
Ben heryere uzağım ama hatfon evime tek otobüs yol mesafesinde onuda 38 durak falan gidiyorumFiyat ve yakınlıktan dolayı çankaya bana daha uzak.
Çiğli tarafı mı?Ben heryere uzağım ama hatfon evime tek otobüs yol mesafesinde onuda 38 durak falan gidiyorum
dağın başı evka 4Çiğli tarafı mı?
Sanırım artan doğalgaz fiyatları sebebiyle 10 yıl öncesi gibi soba dumanı kokuyor bu kış, manzarası çok güzel, sessizliği mevsimselmanzarası ve havası güzeldir ama, ve sessiz.
amazon'dan getirtirsen PA-09, 60 dolar. direnç nette stokta yok ama fiyat 1900 TL. Aynı gibi. Şaşırdım. Genelde Türkiye'de amazona göre çok daha yüksek fiyat çekiliyor herşeye.
Knipex yokmu ya da başka birşey önereceğiniz?