254mm-dupont-konnektor-erkek-terminali-header-motorobit-40128-42-B.jpg

Dupon erkek konnektörlerde CAT 6 ethernet kablosunun tek bir telini sıksam nasıl olur?

1_org_zoom.jpg

Diyofon kablosu o an elimde yok diyelim cat6 olur mu?
cat6 kablolar tek başınayken eğilip büyüklmeye uygun değil içindeki tel çok ince ve mukavemetsiz, akımsız ve hareketsiz yerlerde evet iş görür ama sökülüp takılacak ve sürekli haereket edecekse kendi izolesi içinde o gıcık plastiğe dolanmış haliyle daha mukavemetli

amazon'dan getirtirsen PA-09, 60 dolar. direnç nette stokta yok ama fiyat 1900 TL. Aynı gibi. Şaşırdım. Genelde Türkiye'de amazona göre çok daha yüksek fiyat çekiliyor herşeye.

Senin knipex'i buldum. Farnell fiyat 350 Avro. Çin fiyatı 764 dolar. Türkiye'de en son görülen fiyat 14 bin lira :)

1705168234618.png

Forum istatistikleri

Konular
6,953
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back