Mikro Step
Kıdemli Üye
Sorun anne terligi mi?
Ben rafta duran alet vb. ayaklarına çift raraflı şeffaf silikon bant yapıştırıyorum. Elle asılsam bile yerinden oynamıyorlar, sökmek istersem de hiç leke bırakmadan sökülebiliyorlar. Kullanım sırasında, deprem vb. hallerde koruyacak kadar iyi tutuyorlar. Dar alanda çalışırken dikkat dağınıklığıyla masadan kalkarken prob, koluna, sandalyeye vb takılırsa osiloskobu düşürmeyi de önler.Konu dağılmasın diye hepsini biryerde toplamaya karar verdim.
Ekipmanlarımı yavaş yavaş tamamlıyorum, eksikliklerim var, farklı yapmak isteyipte dar alandan dolayı küçük beyaz bir masa üstüne raf yaptım ve ekipmanlarımı yerleştiriyorum.
Bir raf daha ekleyeceğim.
Byaz plastik masanın üstünü 0.5cm MDF kestirmeyi düşünüyorum.
İzolasyon trafosu olarak bana ne almamı önerirsiniz, lütfen link verin. 220v 150va yeterli gibi.
Sizce orta katı beyaz masanın üstüne taşımak nasıl bir fikir?
Not. olmazsa olmaz almam gereken eksik bir şey kaldıysa lütfen belirtin.
Mechanic T12 Pro sipariş verdiğim havya istasyonu yarın ya da pazartesi elime geçicek.
28486 eklentisine bak
28487 eklentisine bak
28488 eklentisine bak
28489 eklentisine bak
Yok, bunu kapıya koysak bir tane daha anne bulamayacak olmam.Sorun anne terligi mi?
Kullandığım ürün Sembol plastiğin 512 model çekmecesi. Bende 510, 512, 513 modelleri var. 513 modele sığmıyor, 510 ise çok büyük.@Sercan
Brymen ölçü aletini şeffaf plastik saklama kutusu içine koyduğunu gördüm, bu kutunun linkini rica etsem?
UPS çıkışına bağlamana gerek yok. Zaten bütün cihazları bağladığında yük fazla gelebilir.İzolasyon trafosuda bağlayacağım UPS çıkışına.
Benim kasa ve monitör 650 -700 watt çekiyor tam güçte ve yarım saatten fazla ups dayanıyordu.UPS çıkışına bağlamana gerek yok. Zaten bütün cihazları bağladığında yük fazla gelebilir.
512 olana mı sığıyor? problar ile birlikte rahat rahat sığıyor muKullandığım ürün Sembol plastiğin 512 model çekmecesi. Bende 510, 512, 513 modelleri var. 513 modele sığmıyor, 510 ise çok büyük.
Çalışma masamı yeniliyorum.
Bir süre küçük raf ve çekmece ile kullandıktan sonra fark ettim ki rafın altındaki boşluk zamanla ıvır zıvır ile dolmaya başladı. Dahası rafta duran termal kamera, ölçü aletleri vs hep toz topladı. Bende masadaki ilk rafı kaldırdım. Yerine Sembol'ün 510, 512 ve 513 modellerinden plastik...mekatronik.org
Bunlar bizim komşu sayılacak bir yerden gidip aldım. O sebeple online nasıl temin edebilirsin bilmiyorum. Sanıyorum teklif alıp kargo ile gönderim sağlarlar.
Sembol Plastik
Sembol Plastik İnşaat Malzemeleri , Plastik Avadanlık Kutusu Plastik Çekmeceli Kutu ve Malzeme Kutuları Üreticileri Arasında En Önemli İsimler Arasında Yer Almaktadır.www.sembolplastik.com.tr
Sembol Plastik
Sembol Plastik İnşaat Malzemeleri , Plastik Avadanlık Kutusu Plastik Çekmeceli Kutu ve Malzeme Kutuları Üreticileri Arasında En Önemli İsimler Arasında Yer Almaktadır.www.sembolplastik.com.tr
ama o günden beri ben prob kablolarına hep prenses gibi davranıyorum.