ibrahimcelik
Kıdemli Üye
HS102 Oscilloscope | HScope App
Build your DIY USB Oscilloscope on Android with HScope App
hscope.martinloren.com
Valla ben de bilmiyorum görcezBilmediğimden soruyorum. Bu kadar kolay mı osiloskop yapmak?
Anlamadım. Yazılım cihaz olmadan mı çalışıyor?Yazılım güzel cihaz yapılmasa bile instrustar için olan lisans alınıp kullanılabilir
Haa tamam şimdi anladım.İnstrustar osiloskop sahibi bir kişi mobil de android de kulanmak isteyebilir abi o konuda app ise yarar
Yok abi bu direk instrustar yazılımı gibi tek fark android de çalışıyor yazılım yine otgden USB ile bağlıyorsun osiloskobuHaa tamam şimdi anladım.
Ben sandım ki pc ses kartından filan bir prop okuyup bunu instrustar yazılımına aktaran ara bir program.
Bir ara Timur abiyle çok kurcalamıştık öyle programları. Bir tane ARTA vardı, bir de TrueRTA diye bir program vardı.
PC Line In girişinden 3.5mm jack ile prob bağlayıp test yapıyorduk. Pek verimli çalışmıyorlardı. Belki zamanla güncelleme filan gelmiştir. Boş vakitte kurcalamak lazım tekrar
Alkol veya tiner ile garibanın üstünü temizleseydin o pastalar zamanla iletken olucak17134 eklentisine bak
Yanlış bir yöntem biliyorum ama jeneratör çıkışını direk stmye girdim görselde ki sinyalleri bu şekilde aldım
Yaşlıyım ben uyuyup uyanmaya bile üşeniyorumAlkol veya tiner ile garibanın üstünü temizleseydin o pastalar zamanla iletken olucak