Çok önceden hurdacıdan denk geldiğim Yihua 947 kalem havya vardı. Buna herhangi bir para ödemedim. Zaten ucundaki metal eksik ve kablosu yoktu. Kablo takıp test ettim çalışıyordu. Denk geldiğimde eksiklerini tamamlarım diye kenara kaldırmıştım.
En son Banggood'dan sipariş verdiğimde pakete aşağıdaki uçları da eklettim. Aslında uçlar bir süredir kullandığım Sunline 852D+ üflemeli havya setim için gerekliydi. Alırken havyanın ön metalinin yenisini içereni sipariş ettim.
Montajını yaptım şimdi yedekte bir tane daha havyam oldu. Böylelikle bu, atölyeme JBC, Ersa gibi markaların da bulunduğu yaklaşık 10. havyamı eklemiş oldum. Sürekli kullandığım havyama uç alma zaruretimi de göz önüne alırsak; Bedava sirke baldan tatlıdır derler!
Bu arada uçların kalitesi de oldukça memnun edici. Tipi çok dandik duruyor ama uç ebatlarından mıdır nedir, üzerindeki orijinal uçtan daha iyi iş çıkartıyor. Uca ihtiyacı olan gönül rahatlığı ile alabilir.
8065 eklentisine bak
Only 11,85€, buy best 11pcs 900m-t soldering iron tips for 936 saike atten aoyue kada yihua soldering station sale online store at wholesale price.
www.banggood.com