Dual core çocuk.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Böyle bir eğitim modeli var. Bir ara bende hayretle izliyordum bunları.Dual core çocuk.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
bence donanımın da desteklemesi lazım. sadcee eiğtimle olacak gibi değil buBöyle bir eğitim modeli var. Bir ara bende hayretle izliyordum bunları.
Tabi. Yanlış hatırlamıyorsam 12 yaşından daha büyük donanımları destrklemiyor.bence donanımın da desteklemesi lazım. sadcee eiğtimle olacak gibi deil bu
Hatasız boyasız motoru 0 durumda kesinlikle yağ kaçağı veya üfleme söz konusu değildir
Son fiyat artışlarından sonra yakıt deposu tamamen orjinal küçüğü ile değiştirildi
kesinlikle rot ayarı istemez direksiyon lazer ile işaretlenmiş gibi çalışır
rot ayarına gülmekten öldüm abi viraj dönerken direksiyonun stroğu bitiyorYav 2 milyon kilometre demek dünyanın çevresini 8 kere dolanmak demek. Bu kumlu çöl yolunda nasıl katetmiş o kadar yolu bu
17658 eklentisine bak
Ben 60W olan daha parlak yanar diye düşünüyorum
abi bu konu sanırım absürt komik teknik konuların paylaşıldığı bir konu.Piezoelectric Fan
Acil espiri eğitimine ihtiyacın var. Durumun vahimBaşlangıç için bu torna uygun mudur?(!) Sanırım işleme alanı 2240x5000
17854 eklentisine bak
17855 eklentisine bak
Forum amacına uygun bu kadar oluyor abiAcil espiri eğitimine ihtiyacın var. Durumun vahim