İsim için anket

Hangi site ismi akılda kalıcı

• Toplam oy kullanan
    9
  • This poll will close: .

fide

Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
Yakın tarihte batarya hücre yenileme ve batarya satışı üzerine bir site kurmayı düşünüyorum.
3 adet alan adı aldım. Bunlardan hangisi daha akılda kalıcı olur? Görüşlerinizi almak istiyorum.
Bir de direnc.net sitesinde den alınan ürünler İnt El Elektronik faturası, motorobit.com sitesinden alınan ürünler İnfotek faturası ile geliyor. Site ile şirket isminin aynı olması gerekmiyor anladığım kadarıyla. Sitenin isim hakkının sizde bulunması ve şirket ve site bağlantısınn uzaktan satış bilgilendirme sözleşmesinde bulunması yeterli diye düşünüyorum.
Ben de isim için FiDeNet Batarya Teknolojileri kullanmak istiyorum . FiDeNet ile başlayan alternatif isim önerilerine de açığım.
Site için ise yukarıdaki seçeneklerden birini düşünüyorum. Sizce hangisi?

Son düzenleme:
Merhaba, akılda kalması ve kolay olması için ben "fidebatarya" bence yeterli. akılda daha kolay kalır diye düşünüyorum.Bu konu ile ilgilibir de anımı anlatayım.75-80 lerde BEKO fabrikası kurulduğunda isim arayışı içine girmişler. Arçelik araziyi Bekir ağa diye bir selanik göçmeninden satın almışlar. (sonradan oğlu ve ailesi benim B.çekmecedeki muayenehanemde hastam olmuşlardı)Bekir ağa nın da lakabı "BEKO ağa" imiş. Yöneticiler hemen "BEKO" kelimesini bloke edip isim hakkı olarak alıp kullanmaya başladılar Beko hikayesi de böyledir. Bir de bildiğiniz gibi OPPO var ne manaya gelir bilmiyorum ama mükemmel bir kelime ayrıca her milletin ağızlarından kolayca telaffuz edilebilen bir kelimedir.
Not: " fidebatarya" tamamını küçük harfler ile olması, daha global düşünürsek batarya yerine "fideltybattery" olarak da düşünülebilir. Hayırlı ve bol kazançlar dilerim.

Son düzenleme:
fide, fidenet fidegaraj?? bunlar isim sahibi için anlamlı olabilir fakat diğer insanların aklında kalacak konuyla ilgili bir kelime değil.

Bir tane de pil kapasite analizörü cihazı alırsın, yakışır :)

Neware BTS-4000
1772718387844.png

şirket ismi ile marka tescil farklı olabilir. yani kuracağın şirkete seçeceğin ünvan (ltd ise) çok önemli değil. sahıs firması kuruyorsan zaten resmi olarak bir ünvanın yok. adın soyadın şirketin kendisi oluyor.

domainleri almak tam olarak yetmez marka tescilinde bu markalar boş mu araştırman lazım. çok saçma itirazlar gelebiliyor. adam turizm şirketi mesela ama kapsama aklına gelen her şeyi yazdırmış.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,970
Üyeler
3,619
Son üye
AezagmIn

Son kaynaklar

Back