İstasyon havya alacağım ilk defa güncel öneri

Hocam JCD 80watt tan mı bahsediyorsunuz. Eğer ondan bahsediyorsanız yazdıklarımı kaçırmış olabilirsiniz elimde patladı cihaz 2. haftasında, yarım saat kullandım sadece 305 derecede
Bende metkal marka havya da var, ama çoğu zaman 80W lcd'li basit havya ile işlerimi yapıyorum:
7/24 kullanmıyorum ama 2 sene idare etti beni. patlamadan.
 
hocalarım dediğim gibi bütçeyi 4k yaptım şu anda iki seçenek var önümde bunların haricinde öneriniz var ise alırım yoksa ikisinden birini cumartesinden önce alacağım. @taydin


 
O zaman Miniware TS80P de menzile girdi demektir :D

Xytronic de iyidir ama uç çeşidi olarak T12 nin seçeneklerini sunmuyor gördüğüm kadarıyla. Çok farklı uç çeşidi satan bir yer biliyorsan Xytronic de tercih edebilrsin.
 
Neden t12 takılı kaldın o fiyata Yihua markalar var neredeyse tüm elektronikçilerin kullandığı.
bunlarada bir göz at derim.

Bu Yihua'nın sıcak hava rezistans gücü belli değil. Böyle eksik bilgi olunca, diğer teknik özelliklere de şüpheyle bakıyorum ben. Uç çeşidi de yok. İşine saygısı olan bir tamircinin kullanacağı bir makina değil bu bence. Benim bildiğim tamircilerin çoğunluğu Aixun ve JBC sap takılabilen jenerik Çin mallarını kullanıyor.
 
Şu var:


Ama arayıp teyit etmekte fayda var. Türkiye'de çoğu satıcı stok olmasa da ürün listeliyor, fiyat da eski fiyat oluyor.
 
Şu var:


Ama arayıp teyit etmekte fayda var. Türkiye'de çoğu satıcı stok olmasa da ürün listeliyor, fiyat da eski fiyat oluyor.
bununla ilgileneceğim yarın. Eğer ki olmazsa bütçeyi yine arttıracağım sanırım hocam yani bende kararsız kaldım Xytronic LF399D alayım dedim sonra onda da kararsız kaldım bakon BK90 gibi cihazlar var onlar nasıldır emin değilim bütçeyi yükselttiğim taktirde tabii, ilginiz için teşekkür ederim bu arada hepinize
 
İlk önce havyamı istasyonmu alacak karıştı bende.Havya alacaksa TS80P gerçekten güzel bir ürün defalarca videolarını izledim.Ama istasyon alacaksa değişik alternatifleride düşünmesi gerekir.yukarıda yihua örneği vermiştim.
 
Şimdi biraz daha baktım. TS80P büyük ihtimalle eski fiyat. Yeni fiyat dudak uçuklatabilir. Bence sen en iyisi T12 yi al, geriye kalan parayı da yukarıda belirtildiği gibi osiloskop ve diğer ihtiyaçlara ayır.
 
teşekkür ederim herkese sağolun yardımlarınız için. T12proyu satan motorobite satış sonrası desteklini sormak için mail attım eğer okey derlerse onu alacağım uçları için belki tekrar rahatsız ederim sizleri , eğer olumsuzluk görürsem dönüşlerinde (ürün çünkü orjinal mechanic t12 pro değil) olumsuzluk olursa da ben biraz düşünüp bir cihaz alırım burada bahsedilenlerin içinden , onun için tekrar rahatsız etmem herhalde. tekrardan sağolun
İlk önce havyamı istasyonmu alacak karıştı bende.Havya alacaksa TS80P gerçekten güzel bir ürün defalarca videolarını izledim.Ama istasyon alacaksa değişik alternatifleride düşünmesi gerekir.yukarıda yihua örneği vermiştim.
JBC CD-2BQF havya ile birlikte T12 havyayı da kullanıyorum. Bütçene göre T12 almanı öneririm.
Şimdi biraz daha baktım. TS80P büyük ihtimalle eski fiyat. Yeni fiyat dudak uçuklatabilir. Bence sen en iyisi T12 yi al, geriye kalan parayı da yukarıda belirtildiği gibi osiloskop ve diğer ihtiyaçlara ayır.
 
Şimdiden hayırlı olsun.Mantıklı bir karar diyebilirim.Soket çıkışından ilerde sıcak hava üflemede kullanabilirsin.Tek bir şey diyeyim.Yedek ucu ilave iste veya satın al.Orjinal olsun.Sonradan alınan uçlardan verim alınmıyor.ne kadar orjinal deselerde.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,718
Mesajlar
128,461
Üyeler
3,117
Son üye
MekanikAdam

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back
Top