Acaba tornacı 50-100₺ yi bir kazanç olarak görüyor mu? Sorun burada.Tahminimce tornacı 50-100 tl ye 10dk da yapar o parçayı
Bir boşlukta gidip şansımı deneyeceğim.
Acaba tornacı 50-100₺ yi bir kazanç olarak görüyor mu? Sorun burada.Tahminimce tornacı 50-100 tl ye 10dk da yapar o parçayı
Ben olsam tornacıya S******* git derdim@Endorfin35+ tornacı 300₺ fiyat çekti.
Bir de M10 delikten vazgeçilebilir. Bir tarafı M12 olan hortum adaptörü bulunabilmesi lazım. O zaman eğer montaj yeri uygunsa M12 paslanmaza 4mm ile girip diğer taraftan 1,5mm nozul deliği delinebilir.M12 gijonla başlanırsa işe maliyet düşer. yumuşak oluyor bu malzeme işlemesi kolay ama suya pek dayanıklı değil. Uygun boyda M12 paslanmaz cıvatanın iki tarafına uygun delik delip M10 kılavuz çekerek iş görülebilir ama paslanmazı delmek de zor. Elle olmaz ama tornacıda da maliyet düşer 100 TL'ye helalleşirsiniz bence.
Valla ben pek hoş sohbet değilimdir. Pazarlığıda sevmem. Sorarım işime gelirse alırım, gelmezse almam. Bir de tanımadığım adama akıl verir gibi vida dan yapalım filan demem.M12 gijonla başlanırsa işe maliyet düşer. yumuşak oluyor bu malzeme işlemesi kolay ama suya pek dayanıklı değil. Uygun boyda M12 paslanmaz cıvatanın iki tarafına uygun delik delip M10 kılavuz çekerek iş görülebilir ama paslanmazı delmek de zor. Elle olmaz ama tornacıda da maliyet düşer 100 TL'ye helalleşirsiniz bence.
M12 olan dış kısımın içinde de M10 diş olması gerekiyor.ben biraz geç kaldım, sanırım bitmiş de yinede söyleyeyim. bu gaz nozulları var m12 olanları da mevcut. iç delikleri 0.9mm den başlıyor. Ama sadece uç kısımları konik değil. yinede düşünüle bilir
22402 eklentisine bak
Fusion360 da çizdiğimden resim attım. Ayrıca aşağıdaki mesaj içinde videodan da direk görebilirsin.O zaman senin malzeme yine manşondan geçiyor. detaylı fotoğraf atarsan sana fiyat çıkarttırabilirim istersen , cnc merkezimiz mevcut.
Mekanikte aslında benim de çok bilgim yok. M12 yerine saat yönünde çevrilerek oturtuluyor. Pnömatik te Nozzula saat yönünde çevrilerek oturtuluyor. 6 Gen bölümün ölçüsü önemli değil. M12 kısım yukarıdaki resimlerde görülen altın rengi tabancanın ucuna monte ediliyor. Ölçülerini yazar veririm. Fiyat almak ilerisi için iyi olabilir ama bizim yurt dışından gelecek konteyner var. Burada bulamayınca onun içine 5 tane ilave etmişler.Evet, onları gördüm hocam. detaylı fotoğraftan kastım teknik çizimdi 6 gen bölümün ölçüsü önemli mi ? dişlerin dış kısmı M12 iç kısmı ise M10 ters düz oalyı yok sanırım. Tahminime göre bu M12 kısım bir flanşa monte ediliyor. M10 kısıma da hava rekoru monte ediliyor. Mekanikte çok bilgim yok. o yüzden.
İleride bir gün ihtiyaç olursa yazarım. Şimdilik acil ihtiyaç kalmadı. Teşekkür ederşm.5 tane ilave edilmiş ise onları kullanırsın. deforme olması da uzun sürer. Eğer daha fazlaya ihtiyacın varsa konuşayım. Yoksa hiç masrafa gerek yok bence karar senin ustam.